29.03.2024

Нека тия, които са гласували за ПП/ ДБ – да си признаят! Нищо няма да им се случи – просто преброяване на пе@далите и лесбийките в Колонията. И най-вече на сороските храненици. Всички гей-проститутки плюс всички „професори“ от НБУ плюс цялата сган от НПО-тата да се изстъпят и да заявят на всеослушание, че са дали уважаемия си вот за Кире, Асенка, Лена, Лорер, Ристе и Гномо – пак няма да го докарат до 470 хиляди, броят гласоподаватели, който според агенциите за „проучване на общественото мнение“ и ЦИК, са „подкрепили“ шарлатаните. Лично аз не познавам нито един човек, който е гласувал за ПП/ДБ. Може би защото сред познатите ми няма пе@дали. Но едва ли това е причината – ясно се виждаше, че при изборните „обиколки“ на имбецилите в страната, на площадите в областните градове около тях се събираше агитка от около петнайсетина „човека“ – кандидат-депутатите в листите и родата им. Никой друг не желаеше да плюе на суратя си, подкрепяйки макаци ( иМА-КАК ), които и при започването и при завършването на изборната си „кампания“ развяваха байряците на пе@дерастията, педофилията и скотоложеството.

Трябва да съм амеба, за да повярвам, че за тия клоуни-злодеи са подадени половин милион гласове – уж 26 процента от 36 процента гласували от имащите право на глас. Ясно ни е, че нито 36 процента са „гласували“, нито ПП/ДБ са излезли на първо или второ място. Всички тия раздувки са колосална лъжа. Как изобщо такъв брой „подкрепящи“ може да се постигне от призрачна коалиция без социална основа? Без корени сред населението? Коалиция, предизвикателно вееща флага на Истанбулската конвенция и трансхуманизма, от които българинът се гнуси, плюе отдалеч и се прекръства против уроки?

Ясно е, че става дума за фалшификация, съшита с бели конци и с голямата губерка. Фалшификация с машините, фалшификация с „мъртвите души“, фалшификация със секциите-фантоми, за които се носят упорити слухове. Фалшификация по козяшки, сороски и дийп-стейтски, която трябва да осигури територия за бойно поле срещу Русия. Май другарят Лорер, виден ИТ специалист и гуру по високите технологии, има нещо много общо с тези фалшификации.

Призовавам политическите формации, които твърдят, че изповядват национални идеали да контестират тези лъжливи „изборни резултати“. Да се опълчат срещу такава мракобесна фалшификация! Да призоват в най-кратък срок своите симпатизанти и целия народ под националното ни знаме – на митинг срещу поредната грандиозна изборна измама!

Ех, ако имахме истинска, а не фалшива Християнска Църква! Ако имахме истински, а не фалшиви православни пастири! Ако имахме истински вярващи, а не апатични живи мъртъвци! Ако имахме ВЯРА В БОГА, шарлатанската пасмина никога нямаше да се осмели да развява байряка на сатанизма в „изборната си борба“! Щеше да се случи същото като в Тбилиси и Ереван, когато йереи и монаси издигнаха хоругвите и иконите – и сплотеният народ разпердушини прайдовската измет!

А сега разбрахте ли защо драг „кралицата“ Драгунчо е летял с правителствения Боинг за Великобритания? Не се учудвайте, ако ПП/ДБ спечели 90 процента от гласовете на „нашите сънародници в Юнайтед Кингдъм“.

Милена Върбанова