18.10.2024
atanas

Атанас Атанасов, „Гнома“, по bTV.

Пъне се да ни обясни как ще управлява с Боко от чиито дувари никога не е слизал. Щели да имат мнозинство с ГЕРБ. Кои те? Простоидиоти&десносектанти.

„Гнома“ обаче първо подчерта номерчето си за преференции, щото пп-тата го набутаха отзад, нищо, че смешно подчертава, че не обичал да се фука.

А що го набутали отзад на листата? „Когато бях ученик много мразех да сядам на първия чин, защото мразя да се фукам…“, изрича Атанасов и пак се поти.

Той винаги се поти пред камерите. Вероятно затова не е обичал да сяда на първия чин, за да не залее с пот другарката учителка.

Атанасов, който не е спрял да се изживява през годините като корифей на оперативната мисъл, с ококорени очи заявява, че в политиката много често „се използват оперативни комбинации“.

Така обяснява защо бившият вътрешен министър Калин Стоянов са го направили вътрешен министър точно те – простоидиоти&десносектанти.

„Този човек беше подмушнат…“, нервничи „Гнома“.

Ашколсун. Калин Стоянов бил „подмушнат“ на „царя на оперативните комбинации“ Атанасов. И на кого го „подмушнали“? На Кирил Петков, както е знайно. Къде е бил през това време корифеят на оперативната мисъл „Гном“, няма нужда да гадаем – толкова му е оперативния акъл, че да не усети като му „подмушнат“ нещо в задника.

Атанасов отсича, че ареста на Джейхан Ибрямов бил „абсолютно незаконен“ и дава абсурдния паралел с „онази жена, шефката на Митниците, колко месеца вече е в ареста…“.

„Онази жена“ не излиза от ареста, зашото е хваната в корупционна афера, ама „Гнома“, като „юрист“, вика, че това било „компромат“, точно като с Джейхан Ибрямов и „аз искам да видя оригиналните документи“.

Няма такъв ташак, „Гном“ „юрист“ да ти обяснява кое е „компромат“. Като стане реч обаче за бившия главен секретар на МВР Живко Коцев с пачките и пудела, „Гнома“ подскача: „Не ме занимавайте с него…“.

„Гнома“ не обичал Доган, ама харесвал „дерибеите“ му, и пак се поти, докато се гъне като шушумига без да отговори категорично с догановци ли ще се позиционират в бъдещия парламент. Ама щели да подпишат за комисия за ареста на Ибрямов.

Извод от цялото безсмислие, наречено интервю с „Гнома“ – всичките корумпета в единен строй да пазят от правосъдие корумпето Джейхан Ибрямов. В тая бъдеща комисия няма да има чинове, ама турнете го „Гнома“ най-близко до микрофона, че да се вижда главата му, а не главата на микрофона.

Afera.bg