19.09.2024

Станислав Балабанов от ИТН по Нова телевизия. Той не виждал различия с ПП/ДБ по „антикорупционното заканодателство“. На ниво експерти били тип топ. Досега ревяха, че „простоидиотите“ са най-големите идиоти, сега експертите им бил о.к. и „сядаме са мислим колективно“.

Балабанов се изживява като Хенри Кисинджър, изпъчен като голяяям политик. „Широко парламентарно мнозинство“ можело да се формира. Бля-бля-ля.

Тупане на топката. Биз бизе с авера им Румен Радев и още по-голямата им аверка Деса Радева. Със съпорта на Султана от Росенец.

Ала-бала и „преговори пред медиите“. Безплатна предизборна кампания отсега. За да додрапаме до малко по-късна дата през октомври, че белким народа се напъне да отиде да гласува.

„Ние в съзнанието си имаме за премиер“, вика Балабанов. „Експертния профил“ им бил важен за министри. Проблемът бил политическите лидери, които не излизали от егото си.

Изобщо – бля-бля-бля.

Всичко е ясно, но нека да има малко съспенс пред телевизора за ехалето.

А на ехалето обаче изобщо не му пука. То е на море. И даже няма да ги гледа.

Балабанов вика и че нямали никаква уговорка с „г-н Радев“. Айде, бе!

Всъщност, те си стартираха в тюрлю-гювеч заедно. Радев, ИТН, които първоначално се отказаха от правителство и на практика дадоха трасираната власт на „простоидиотите“ от Радев в ръцето на същите „простоидиоти“, които също като Радев впоследствие оплюха.

И сега щели да ги канят на „преговори“. Щото имали „експерти“. Кои „експерти“, бе? Де ги видяхте?

Циркаджийска история.

Afera.bg