29.03.2024

Славната контраатака на НАТО, ръководена от американската военна база в Германия Рамщайн завърши с анексия на 1/3 от територията на Украйна. Много вероятно да е защото руснаците са се уплашили от славните украинци водени от натовски офицери и затова слагат край на специалната военна операция със значително териториално и икономическо увеличаване на руската държава. Много години германското държавно ръководство се притесняваше, че от базата Рамщайн американците провеждат съмнителни военни операции по целия свят, но сега ще се наложи и самата Германия да плати съответната цена с много сложна лихва.

И така, да обобщим.

Руснаците са победени и докато бягат през глава от славната украинска армия си увеличават значително териториите и международното влияние чрез нови икономически лостове за влияние. Победените руснаци не знаят, че всъщност са загубили войната и НАТО мисли да анексира цяла Русия в своя полза. Лошото е, че Владимир знае какви са плановете на плъховете за датата 24 септември и ги чака зад ъгъла с лопата в ръка. Готвят се и някакви извънземни с лазерни оръжия, които ще пържат плъхове по специална сибирска рецепта. Абе всичко стана на кайма след тази победоносна контраатака, но края на малката война се види. За голямата още се мисли!

И сега какво?

Цяла Европа гладна, жадна, безпарична, болна, в безпътица и в студа, а победените руснаци ще си купуват апартаменти за летни почивки на Черно море, около Мариупол. Ей тъй, да си знаят, че са победени. Отделно от това ще експлатират нови ресурси за около 100 милиарда годишно като за начало, после ще се увеличават в едно с влиянието им. Нека им е зле.
А ние ще вием към небето като гладни европсета и ще броим звездите на демокрацията.

Николай Марков