08.09.2024

След Украйна и Русия унгарския премиер Виктор Орбан посети и Китай, където го посрешна лично Си Дзипин! Цял свят, с изключение на дементния Байдън, който е дълбоко убеден, че е „чернокожа жена“, вече е наясно какво ще се случи с Украйна на Зеленски, а именно – безусловна капитулация и денацификация. Това означава забрана на превърнатата в държавна идеология нацистка пропаганда със закон и разпускане на украинската армия.

Там където Орбан бива приеман с почести и огромно уважение на най-високо равнище Борисов, Пеевски и проксито им Главчев няма да ги пуснат и до санитарните възли! Вече никой не гледа сериозно на България – тя не е субект в голямата геополитическа игра, а най-обикновенна колония, намираща се в орбитата на затъващите англосаксонци. В този ред на мисли няма необходимост който и да било да преговаря с нас, защото е повече от ясно, че решения не се взимат в София и съответно ако на някой му е необходимо нещо от България то той ще се обърне към номиналните и собственици, действащи от наше име чрез местните дерибеи/неместници в лицето на пишман евроатлантици и други квазипоборници за псевдодемокрация.

Докато Орбан е в центъра на световното внимание и провежда висша дипломация, Главчев отива във Вашингтон, където чинно да кима и да подпише чек за 80 милиона евро на Украйна, които касиера на семейство Байдън и на Демократическата партия в САЩ Зеленски да изсипе в американския военно-промишлен комплекс и разбира се да си открадне някаква част и да ги натъпчче в офшорки или съпругата му „кралица“ Олена да си купи още едно „Богати“ за 4.5 милиона евро. Явно според Главчев България е богата държава и може да си позволи да раздава помощи на някакви корумпета и то с неясна и мъглява перспектива за тяхното разходване. Нищо, че в България родителите ни се гърчат с по няколкостотин евро на месец пенсия и когато се разболеят ние трябва да взимаме кредити, за да им плащаме лечението при уж „безплатно“ здравеопазване, както е записано в Конституцията ни! Докато тук събират пластмасови капачки „за бъдеще“ сервитьорите на Сорос и Байдън ще дадат и това, което нямаме на някакъв разпадащ се режим в Киев – ей така, за да угодят на тези, които им дадоха България, за да се гаврят с нея и народа и.

Като ще даваме по 80 милиона на най-корумпираната квазидържава в света и лично на някакъв си Зеленски няма ли да попитаме кога този самодържец ще проведе избори в Украйна – нали уж воювали за демокрацията, която Путин застрашава? След като мога да си запазя през Букинг хотел в Киев и Лвов, заначи и избори може да се проведат, но дядо Джо и компания не предвиждат нищо подобно. Въпросният Зеленски е отпаден продукт на глобалистки инженериг, чийто мозъчен тръст фаворизира Демократическата партия в САЩ, с отпаднала необходимост. Това обаче не пречи на Главчев да рецитира бодро, че България щяла да помага на Украйна „до пълна победа“ над Русия, каквото и да озбачава това. Тези виночерпци явно се правят, че не разбират какво се случва и в такава степен са заслепени от слугинажа и ибрикчийството, на които са се отдали, та чак вече може би си вярват.

България на Пеевски и Борисов е безгласна буква – просто територия, която мобилизра някакъв ресурс изтръгнат от туземното население, за да са нахранени компрадорите и разбира се всичко останало се пренасочва към големите корпорации, с адресна регистрация в метрополията.

Страхил Ангелов