28.03.2024

Като казах вчера, че Зеленски е бил доставен куфар в САЩ, не подозирах колко точно съм определила. Прекаран през Полша и Рамщайн с американски военен самолет, екскортиран от F-16 и от летището закаран до Белия дом в кола на Сикрет сървиз, а не в правителствена кола на САЩ или Украйна, както е по протокол.

Фактически транспортирането на Зеленски до САЩ, и обратно, защото информацията е, че той вече се е приземил в Киев, много прилича на методите за доставяне на хора, които използва мафията. Чудя се толкова ли важен човек е Зеленски, че са го пазят с F-16, сякаш от него зависи съдбата на света.

Истината е, че точно това става.
От него зависи съдбата на световната мафия в един от плановете и, който се е разгърнал на територията на Украйна.

Посещението му в САЩ беше кризисен пиар за демократите, да бъде гласуван скандалния военен бюджет със скандалните пари за Украйна в него, нищо друго. Камерите показваха трибуната на Конгреса, но не показаха полупразната зала, нито дума за бойкота на републиканците и фактът, че и от демократите е имало хора, които нито са ставали на крака, нито са ръкопляскали.

Прословутото знаме, което Зеля развя заедно с двете влъхви Пелоси (която му целуна ръцете, истински потрес!) и Харис, е знаме от боевете при Бахмут с абревиатурата на Schutzstaffel, охраната на политическите лица в Германия през 30-те, и заради което Мета ме предупреди, че внасям омраза, (интересно към какво), показва много точно кой и какво представлява.
Всичко това се допълва от развятото американско знаме в син и жълт цвят, показано от постоянния представител на Украйна в ООН.
И в допълнение същият ден, в който знамето от Бахмут се вееше във Вашингтон, беше еврейският празник Ханука. А Зеля е и евреин.

Потрес!

Пейтриът е нищо.
Освен, че са стари, показателите им са трагични, и в двете войни, в които са ги използвали в Ирак, 1990 и 2003, резултатите им са трагични.

За капак на всичко това полк Азов е бил на посещение в Йерусалим, приет на равин и поклонил се на Стената на плача.

Просто нямам думи, тези неща са толкова абсурдни, че нямам думи. И никой нищо не казва, медиите си мълчат, водещите не задават въпроси за тях.
Всичко живо е облъчено с лъжата на века – Путин е агресор, Русия е виновна за всичко.

Анастасия Гешева