18.05.2024

Елена Гунчева - Гривова

Всъщност какво се случва в политиката, е само последица от това, което се случва с народа ни. Взаимното озлобление, жестокост, омраза и ненавист са ни довели дотам, че българинът няма друг по-голям враг от другия българин.

Което е и жалко и тъжно, защото тази непреодолима омраза към своите е в основата на разрухата на всичко съградено от народа ни.

Замислете се – нима евроатлантиците мразят някого и нещо повече, отколкото българите, които са русофили?

Нима българите – русофили, мразим някого повече, отколкото например соросоиди и евроатлантици?

Нима ПП не мразят ГЕРБ и обратно, нищо, че са в некоалиция?

Нима Възраждане не мразят ВМРО и обратно, нищо, че принципно са патриоти и двете страни?

Нима в Народното събрание някой мисли за хората, а не за собствени, партийни и лобистки интереси?

В народа ни са се вклинили като прокажени организми чужди. Хора с небългарско съзнание, произход и имена активно участват в управлението на държавата с цел напълно да унищожат българският народ, а народът, заради натрапената толерантност от ЕС, не смее дори да назове тези, които го унищожават.

Еврейски и турски граждани чрез подставени лица и дружества изкупуват златната българска земя, докато ние сме се хванали за гушата заради паметници.

Хора с чужда вяра и съзнание обезкръвяват и обезоръжават българската армия до степен да стане по-безобидна от военен духов оркестър. Докато ние сме се вкопчили в партийните различия.

Християнските символи системно се унищожават, принизяват и унижават, а заради тази уж толерантност всеки, който иска да защити вярата си, е наричан екстремист и престъпник.

Всеки, който си позволи да каже, че в България управляващите са от друг етнос, а не българи, е даван на прокуратурата, защото истината никога не трябва да се изрича на глас…според враговете ни.

Мразим си съседите, че са ни заели паркомястото. Мразим си роднините, че не можем да си разделим имотите с тях. Мразим си приятелите, че са по-успели от нас. Мразим си сънародниците, защото се срамуваме от себе си.

Мразим си Родината, защото едно гласче ни казва, че такава я направихме ние и искаме да обвиним някой друг за този грях.

Нищо не убива повече и по-бързо един народ, от паразитите и вирусите в него, които го разяждат. От чуждите клетки в организма му. И от това, че вместо да се изрежат със скалпел, организмът започва да се самоизяжда.

Българи, опомнете се! Българи! Българите трябва да вземем съдбата си и съдбата на Родината си в свои ръце. Чуждите добро не ни мислят!

Елена Гунчева-Гривова