25.04.2024

Другарю президент Радев, другари и другарки парламентаристи!

Всички заедно и поотделно видяхте Шенген през крив макарон, точно както се очакваше да се случи. Вината си е изцяло ваша и няма нужда да се оправдаввате с Рюте, Австрия и ланския сняг. Няма европейски лидер който да не знае, че всички управници тук сте корумпирани, зависими и недостойни. Не може да убедите нито тях, нито нас в обратното, губите си времето. Не зная също дали разбирате какво причинявате на България, но рано или късно ще платите цената и за това. По същество.

Шенгенското пространство има скрити и явни цели. Вие, господа парламентаристи не разбирате и двете. Толкова сте оскотяли от крадене и злоупотреби с власт, че виждате само пред носа си. И няма нужда да се обвинявате един друг, защото всички преяждахте с престъпно генерирани капитали, включително в пограничните зони. За върховенство на закона да не говорим, защото ако имаше и грам такова вие щяхте да сте изгнили вече в Белене. И да сте забравени.
––––––––––––––––––––––––––––––––-
Каква неистина изрече Рюте?
––––––––––––––––––––––––––––––––-
Всичко , което каза за България е абсолютната и неподправена истина. И какво стана? Льотчика Радев подскочи сякаш неговите копринковци не ръководят и печелят от трафика на хора през границите или защото самия Радев беше разобличен, че е част от схемата? Ами част е, недилема при това. В едно с бойковчетата, ниновчетата и депесарчетата. Всички сте наредени като на витрина на аптекарски шишета.

Истината ни казват европейските лидери – бандити сте.

Такива бандити, които заслужават да бъдат набутани в затворите като мръсни кучета. В това няма политика, а само справедливост. Защото ако чакаме оправия от такива като вас е все едно да чакаме влака на гара без реси. Гнусни сте, господа другари! Подли, лицемерни, арогантни, крадливи, самовлюбени. Завършени престъпници с държавна власт.

И въпреки това не забравяйте, че когато се затвори небето се отваря земята.

Николай Марков