18.05.2024

Страхил Ангелов

Т.нар. „пълна подкрепа за Украйна колкото и до когато е необходима“, която Желязков е изпратен да декларира пред Зеленски, има за цел да се реабилитира корупцията, беззаконието и пълния морален крах на пртиите формирали управляващото мнозинаство в България, което те сами наричат „сглобка“.

Развятото украинско знаме и раздаването на имущество и пари собственост на българския народ е в действителност купуване на индулгенция от англосаксонските куратори на войната в Украйна, която самите те провокираха и запалиха.

Целият цирк е за да бъде подкрепена безумната ротация и Борисов и Пеевски да се представят като верноподанници на западните си куратори, които да ги оставят да доразграбят България в замяна на това страната ни да изтегли още заеми и да ги изсипе в корупционното блато Украйна! Не се заблуждавайте, че става въпрос за съпричастност или за нещо подобно. Не! Най-обикновенна кирякстевчовщина и слагачество, което ще ни струва много скъпо в дългосроен план – и то не само във финансово отношение. Предстои пълен геополитически погром!

САЩ винаги са водили и водят безмислени войни, скъпи в пари и човешки животи, без победител и без друга основна цел, освен генерирането на многомилиардни договори за въоръжение. Със сигурност тези войни не се водят за ограничаване влияниетио на една или друга държава нито срещу въображеми, създадени от пропагандата екстремистки идеологиии, чиито ръководители в много случаи са „отгледани“ и щедро финансирани от тези, които впоследствие симулират, че водят битка срещу тях!

Шепа продажници превръщат Родината ни в ресурсен придатък на една корумпирана фашизоидна клика, която е превзела властта в Киев и методично унищожава собствения си народ, обслужвайки финансово-олигархични кръгове около демократическата партия в САЩ. В момента е мобилизирана цялата колониална орбита, в това число и България, за да се финансира войната на един елит, който се е скрил зад сенилния американски президент Байдън! Англосаксонците водят война с чужди пари и най-важното с чуждо „пушечно месо“, която в най-голяма степен ще засегне икономически и респективно социално-политически Европа. Русия не е и никога не е била заплаха за България и за Европейския съюз като цяло!

Това се случва и ако на някой още не му е ясно и храни някакви илюзии, моите съболезнования!

Страхил Ангелов