03.05.2024

Шизофренията на Денков и ПП-ДБ няма граници.

След като точно заради Денков и голямото му желание да е външен министър и да си пътува и ПП-ДБ да имали излаз към Европа, започна кризата в управлението на България, сега Денков излиза по телевизията все още като премиер и скимтейки се моли на Бойко Борисов да не му взима поста! Това е недостойно и пълно унижение за всички българи, защото този ни бе премиер! Огромни стратегически грешки направиха от ПП-ДБ. Да пратиш държавата на предсрочни избори заради личната реализация на Денков и да пуснеш Лена Бориславова по медиите да брани големия „мъж“ Асен Василев, който по „мъжки“ нападна жена е не само стратегическа грешка, но и липса на здрав разум.

Да не говорим за излязлата информация как се държи Кирил Петков на лидерски срещи и чупи бутилки заради Бориславова. Много неразумни постъпки. ДБ пък в техен стил през Христо Иванов и меморандум поискаха вътрешното министерство и това на правосъдието, за да може шефа им Прокопиев да завземе напълно държавата. А сега Денков реве в обръщение по телевизията, че остава безработен и няма да пътува безплатно.

Да не забравяме, че такова обръщение към народа на премиер по телевизията се прави единствено, ако България влиза във война или има пряка заплаха за живота на хората, като например авария с атомната централа! Пародия с лош вкус на некачествен материал, който ни управлява последната година! Поне ще си починем от тях за известно време и се надяваме, че няма да има нужда да ги търпим отново в управлението на България!

Кристиян Коев