18.05.2024

Анастасия Гешева

Много е интересно, че разкритието на Ню Йорк Таймс за мрежата на ЦРУ в Украйна идва от вътрешен източник и точно в този момент.

Щом американците сами осветяват своите неща в Украйна, означава, че не очакват повече потенциален успех в тази зона да получат.

Всъщност тази информация е важна само затова, защото ИЗОБЛИЧАВА лъжите на целия Запад, че нищо не прави на Русия, че не участва в тази война, че не се меси.

И понеже съм сигурна, че материалът на NYT няма да намери никакво място в нашите медии, ми е интересно да чуя коментарите на главните ни русофоби.

Разбира се, ще си остана само с интереса. Тази новина, която обилно споделям, защото е мега важна, кореспондира с вчерашната новина за признанието на Организацията за забрана на химическите оръжия, че Сирия на Башар Асад не е използвала хлор в град Дума.

Новината за Сирия също не намери място в медиите ни, освен разбира се в малкото, които се опитват да се придържат към истината.

Аз също си спомням колко обилно ни заливаха с „информацията“ как Башар Асад е отровил народа. Сега защо мълчат?

Информационната война също започва да тежи на Колективния Запад.

И в нея той няма никакъв шанс за успех. И да се знае.

Прозападните нагласи и тези, които откровено сътрудничат на глобалистите, са толкова големи лицемери, егоисти, хора, лишени от светлина и чувства, че дори когато в очите им ги разкриваш с факти как лъжат, те не изпитват нито срам, нито разкаяние.

Анастасия Гешева