17.05.2024

Ядосайте се, българи! Без да се ядосате, няма да стане.

Помните ли с какъв любовен поглед Габриел гледаше в захлас Борисов по предизборните им фиести? Инфантилизмът е положително качество според европейските ценности. Имаш ли го, вървиш навсякъде по високите нива в ЕС и НАТО. Като слушах селската мома Габриел от някаква европейска трибуна все едно слушах философско аутодафе на Борисов пред ректорския съвет в Кембридж. Слушаш, страдаш и се смееш едновременно. Ама нейсе!

Наближава „ротацията“ и чакам с нетърпение въпросната смяна на караула. Представям си как идва ред на Борисов лично да управлява ограбените от самия него народ и държава, а костовите и прокопиеви демократи го подкрепят съвсем открито. Не като досега скрито и дори опозиционно. Знаят завалиите как да се надупват, кога и на каква цена. Врътка си ги батко им Бойко с двеста и хич не му пука, а те ходят по медиите да обясняват, че спят с батка си с дрехи. Демек без консумация! Айде моля, не на мен тия работи!

За международните измамници кирчо и кокорчо какво да ви кажа – новите стари юпита. Днес са тук и ограбват каквото могат, утре изчезват и очите им няма да видите повече. Но такива гадости ще направят, че свят ще ни се извива поне половин век. Толкова са крадливи, но поне си знаят цената. За нас какво остава, господа другари? Дълговете им.

Изборите ще минат и ще заминат, те са се разбрали за тях вече. Разделили са си баницата в едно с „опозицията им“. Сега остава да ви излъжат едно хубаво и работата им е свършена. Щом вярвате на фалшиви избори, те своята част са я свършили много добре.

Какво предлагам, зная дежурния въпрос! Ще ви кажа, но не на всички.

Николай Марков