19.09.2024

И така приятели, нагледахме се на новини за хомопингвини, гей фламинго и какво ли още не.
Вижте, вижте, това го има в природата! Вижте колко научно доказано е, ние сме много нАучни! Природата и науката са с нас. Йееей!

Е да де, но при животните се наблюдава и т.нар. инфантицид, т.е. ядене на собственото си поколение, разпространено при някои риби и бозайници, насекоми и земноводни.
Да легализираме ли правото да се ядат деца сега, а?
И канибализъм има в природата. Освен това животните акат, където им падне. За съжаление рядко в телевизионни студиa, а там е подходящо. И педофилия има в природата.
Да не говорим за нагласените серии от подобни новини, които по сигнал се пускат едновременно, с още по-нагласени очевидно истории.

И като заговорихме за природа, дали на младите поколения панди ще е много полезно да учат в училище и да знаят за различните типове фетиши, садо-мазохизъм, крос-дресинг и т.н.
А още по-полезно ли ще е млад лъв да знае, че ако загуби дуел и се почувства зле душевно, отритнат от обществото, винаги може да си подстриже гривата и да си направи транс-кастрация. И да стане лъвица. Има ли трансоперации в природата?

И защо се поставя всичко под общ знаменател? Либералната доктрина много обича да поставя под общ знаменател и дели хората, не на различни, а на „наши послушни“ срещу „ваши непослушни“. Какво има общо половото/сексуално обучение с ЛГБТ наред с куиъри и ту спиритс? Едното е да информира с цел предпазване, а другото е политическа доктрина, чадър от термини, социално инженерство, квазирелигия.
Трябва ли децата да учат шериат в училище за да не дискриминират забрадените жени? Трябва ли да се забрани яденето на свинско в училищата за да не накърнят чувствата на евреи и мюсюлмани, да се забрани и телешкото, щото може да има и индуси, въобще месото, да не се разбият чувствата на веганите? Не накърняват ли вярата на религиозните, когато се обяснява за обратните? Или само чувствата на ЛГБТ са от значение? Другите социални, етнически, религиозни, политически малцинства кучета ги яли.

Не трябва ли в училище да учат на универсални ценности и качества, които да ги накарат да уважават хората, независимо от пол, религия, сексуални фетиши, хранителни навици, социален статус, богати, бедни, кафяви или бели, инвалиди и здрави? А не да се занимават с егото на куиъри, кросдресъри, флуидни и сексуалните им предпочитания, които те смятат за най-важното на света и ти натякват, че са постоянно дискриминирани? Какво ще стане, ако дете на 15 се оскати и направи трансоперация, а после на 19 съжалява и си иска живота обратно?
Не е ли време да научите какво е демокрация и да спрете да ревете срещу далеч по-голямото мнозинство? Това е тя – мнозинството печели гласуването. И не, като вдигнете цветно знаме в парламента не се брои за четири гласа.

Daher Farid Daher – Lammoth.