24.09.2024

Анастасия Гешева

Че светът се намира във фаза на хаос и разпадане на здравомислието, не е вече никаква новина, нито изненада. Докато Израел започна етническо прочистване на още една държава и никой не реагира, в САЩ започна среща за бъдещето в рамките на ООН. И се четат едни пълни с празни думи слова, буквално докато някои народи биват унищожавани и имам предвид и Украйна.

Докато украинците биват смилани нарочно, за да се поддържа илюзията, че Западът е силен и добър, Зеленски го награждават в САЩ за ……ПРИНОС ЗА РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!?! Значи колкото повече хора убиваш, разчленяваш, унищожаваш, толкова си по добър в развиването на човечеството. Трябват ли още доказателства за характера на тези сили, които управляват Запада и чрез Запада се стремят да завладеят целия свят? Сили, които развиват човечеството като го избиват?

Демоничното изобщо не се крие вече, то е на трибуните на световните форуми и никой не реагира. Не зная как Близкия Изток ще остави втора държава на зловещото управление на Нетаняху. Чакам да видя Иран и Турция така ли ще продължават да гледат. Защо западните сили продължават да парализират световните лидери е вече въпрос, от чийто отговор зависи непосредствените условия за оцеляване. В същото време под повърхността си вървят всички процеси по демонтиране на този Запад.

Анастасия Гешева