20.04.2024

Русия ще разгледа два интересни законопроекта, за забрана снемане на биометрични данни и излизане на РФ от МФВ. Стъпка по стъпка.

Последните дни на 2022 година явно ще минат под съпровода на кресчендо в информационното пространство, което се дължи на излизащите извън контрола на глобалистите световни процеси. Да, още много години ще има инерция от дейностите им и вероятно ще се проявяват още много от техните античовешки замисли, но завоят вече е направен.

Преди всичко искам да кажа, че 2023 година ще е първата от много дълъг период години, в които САЩ ще залезе като световен хегемон и глобална сила.
Това означава, че глобалистите ще намерят нови територии за централи.

Няколко пъти казвам, че цензурата по Украйна е тотална. Но информацията буквално ще пръсне шевовете тази картина, която западните медии поддържат като илюзия не само за събитията там, но и за всичко останало.
Загубите на Украйна във войната представляват към момента половината от армията и, което по сравнително официални данни е цифра между 100 и 150 хиляди души, което лично според мен трябва най-малко да се удвои, ако не и утрои. Това е личен състав от армията, освен това са ранените и загубите на мирно население. Следователно за 10 месеца Украйна е загубила половината от армията си, разрушена е почти напълно енергопреносната и система и са изведени от строя екзистенциалните и нужди и финансовия и ресурс.

Това е 7 пъти повече, отколкото Русия губи за двете чеченски войни и 10 пъти повече от 10 години война на СССР в Афганистан.
Пред очите на гледащите войната от телевизорите един народ се унищожава за нуждите на Колективния Запад и това явление изцяло се обръща наобратно, за да се обслужват и нуждите на Колективния Запад от лъжа, с която Голяма Лъжа той си управлява света.
Темата – Путин е виновен за положението в Украйна е тема, тест за интелигентност, който показва нивото на отделните личности, народи и цялото човечество.

Според мен Украйна е държава, която се намира в житейски колапс и е вече в хуманитарна катастрофа, което означава и ще означава в следващите месеци още стотици хиляди смърти, не само на бойното поле, но в тила, където няма вода, ток и топлина.

На фона на това ще цитирам само едно от десетките политически изказвания на управляващите Колективния Запад, които препарираните чрез информационно облъчване хора считат за правата страна във войната и за милеещите свобода и демокрация.

Вчера Аналена Беброк, външен министър на Германия каза, че войната в Украйна трябва да продължи на всяка цена, за да не се приемат руските предлолежения за примирие.

Значи европейците гледат на украинците като пушечно месо, чиято съдба ни най-малко не ги вълнува, важното е войната да продължава. Кой е войнолюбецът и кой продължава тази война?

Напоследък много гласове заговориха за примирие. Гласове на световни лидери, които управляват Колективния Запад. От САЩ идват противоречиви сигнали, ту официални изявления за примирие и отказ от разрастване на конфликта, ту обратното. Причината за тези гласове е безпрецедентното оголване на ДД във войната в Украйна.

Почти е невъзможно, а догодина ще стане напълно невъзможно да прикриват истинските си цели в Украйна. Че я използват като таран за опит за унищожение на Русия. На прага сме и на друга невъзможност. Да продължи лъжата, че Зеленски представлява украинския народ и управлява в негово име. Че парите, които се пращат на Украйна потъват в нечии дълбоки джобове. А за оръжието, Колективният Запад тепърва ще бере плодовете на безумието си с изпращане на оръжието в Украйна, тъй като огромна част от него, която не е унищожена от руснаците, е продадена на трети страни, групировки и организации. Които Бог знае как и кога ще се обърнат срещу световния хегемон. Във всеки случай не очаквам да се обърнат срещу мен, защото не съм мачкала никого и не съм използвала никого, но това не може да се каже за колониалните сили и САЩ.

Следователно положението на Украйна е следното.

Прожектирана реалност за един героичен народ, който издържа на агресора и ще спечели войната.

Реалната реалност, която е народ на ръба на физическа невъзможност да оцелее, който не само няма да спечели войната, но ще загуби държавата си с цената на стотици хиляди жертви.

Между другото една от главните причини да се говори засилено за преговори за мир цяла есен е изключително големите загуби, които Западът търпи на фронта срещу Русия, загуби на финансови, икономически и стратегически ресурси. Толкова са големи последствията за западните държави, че няма да могат да скрият истината по никакъв начин. За целта вероятно ще пуснат нова „епидемия“, това го каза Байдън в Африка миналата седмица, че 2023 година ще дойде още по-страшна „пандемия“. Откъде ще дойде? Ми от конденза разбира се!

Нещата с реалните успехи, които Русия генерира в борбата си с ДД са толкова сериозни и в такъв напреднал стадий, че се очаква още един мега силен коз да бъде хвърлен, за пореден път – ще бъде направен опит за физическо премахване на Владимир Владимирович Путин от власт или от Земята.

Готово са на всичко!

Анастасия Гешева