21.05.2024

Страхил Ангелов

Първият бизнес форум на София Прайд ще се проведе на 17-и май и ще обедини на едно място представители на различни български и международни компании, изповядващи ценностите на многообразие и равенство, се казва в прессъобщение на организаторите. Ето какво още гласи то:

Мотото на събитието е „Вашата общност, вашето семейство”, а с него ще бъде поставено началото на месеца на Прайд, който ще бъде изпълнен с различни активности, както в България, така и в цяла Европа. Домакин на събитието ще бъде офисът на Financial Times в София.

Забележете каква терминология се използва – ценности на многообразие, равенство и „вашето семейство“! Предстои цял месец на Прайда изпълнен с множество мероприятия и всичко това ще бъде постоянно тиражирано и отразявано в корпоративните медии. Децата ни ще гледат и слушат за тази нормалност ежедневно, а за по-големите има и „бизнес форум“ – с цел задълбочаване на „интеграцията“ им и във финансово-икономически план – т.е. „стани един от нас и ще си добре“!

Естествено няма месец на детето или на семейството, ама на онова нормалното, което вече е демоде, но има месец на Прайда и всичко свързано с него е щедро финансирано! Във всички тези „мероприятия“ ще се включат политици и общественици, за да засвидетелстват лоялност и да препотвърдят политкоректността си, както и да придадат на този цинизъм „нормален“ и напълно естествен облик. Всички трябва постепенно да бъдем убедени, че да си част от ЛГБТ „семейството“ е модерно и готино, даже така е редно – другото е аномалия и ретроградна практика.

На малцината, които ще кажат на висок глас, че това е безумие и сборище на извратеняци, ще им бъде залепени етикети от рода на „хомофоби“, анти-европейци, путинофили и естествено превърнатата в мръсна дума „националисти“. Защо да си привърженик на нацията си е толкова лошо и направо граничещо с престъпление, вече никой дори и не се опитва да обясни – просто е така и толкова.

Страхил Ангелов