01.03.2024

А контраатаката на славната украинско-натовска армия кога? И колко още невинни души трябва да изгорят в огъня на войната следствие на болните амбиции на дрогирани, алкохолизирани и корупирани евроатлантически лидери и техните подгласници?

Доколкото разбирам от речите на бащите на народите, украинските земи вече са поделени между военните инвеститори от двете страни, а товарищ Путин е поканен да се кандидатира за председател на Държавния съвет на Европейската комунистическа федерация. Толкова от либералните политици и техните подгласници, които най-често нямат семейства, живеят под наркотична и алкохолна зависимост, работят на договорени за тях места, хранят се с грантове и прочее финансови стимули и не им пука за лоялните здрави хора по Земята, които искат да отглеждат здрави деца. И да живеят достойно като човешки същества.

Алкохолизираният мозък бил той и интелектуален е апокалипсис.

Много интересни събития се развиват както на бойното поле, някъде по украинските земи, така и на международната военно-политическа сцена. Международниците т.е. президента Байдън и компанията му от лоши момчета, прилагат съветски тактики и стратегии измислени по задание на товарищ Сталин. Вероятно и защото либералната демокрация е доведената сестра на Коминтерна, а неговите методи са доказани като работещи. Дотук, не виждам съществен проблем в играта. Руските военно-политически школи познават тези методи и средства, затова не са изненадани, че трябва да неутрализират собствените си достижения.
Понякога и така се случва!
–––––––––––––––––––––––––––––––-
Всяка война, обаче, има своя романтична страна.
–––––––––––––––––––––––––––––––
Та тази въпросна романтика изкарва от нерви президента-комик Зеленски, който очевидно не издържа включен дълго време на високо напрежение. А само това се иска от него! Да издържа. Допустимите жертви се увеличават в геометрична прогресия и за съжаление украинците стават все по-допустими! От дълго време предупреждавам, че пасианса на тази хибридна война няма как да се нареди в полза на демокрацията, но не бях отчел един елемент – либерално не значи демократично!!! Когато към уравнението добавите и тази константа, нещата си идват на мястото. Защо ли съм пропуснал този детайл?
На Западния фронт нищо ново! За съжаление.

Николай Марков