Изкуствения интелект явно настъпва някъде и при някого, но аз реших рязко да го подмина. Някак си не ме кефи. Който иска, да си общува с ИИ, възможно е и да е по-свежо, отколкото с ЕП /естествена простотия/, ама най-мразим нЕкоя машина да ми казва нещо. Например бот да ме пита дали съм робот. Ай, сиктир!

Понеже съм задръстена, не ме кефи и брашното от червеи. Дори признавам с лека доза срам, че смятам, че повече от един червей в брашното или ябълките ме напрягат и отказвам консумация. А брашно от цели червеи ме води до агресия и желание да го навра брашното с все червеи вътре където не им свети на евроатлантиците.

Гъсениците, било то печени или панирани, също не ги одобрявам. Няма нищо по-гнусно от намерена половин гъсеница в салата. Само който не го е преживявал, не знае гнусотията, която се предизвиква. Освен това се замислям за гладуващите в Судан и Индия – те там и без това си ядат гадинки, да им пратим и нашите гъсеници, хлебарки, бръмбъри и дори Татяна СГлисти да демонстрира как се ядат.

Консервативно си мисля, че в семейството трябва да има баща, майка и дете, което да не се чуди от кой пол е единият и другият. И което да не се чуди и за себе си. Гледа надолу и установява – има или няма нещо си. Другото е либерастия, която едно време лекуваха с наместване на чакрите с шамари.

Много държа да подчертая, че всякакви ГМО, сурогатни майки, странни храни от гнусни животни, не ги одобрявам и не ги приемам. Задръстена съм, бре, задръстена. И изобщо не ми дреме да го кажа. Който се смята за модерен интелектуалец като яде панирани скорпиони върху канапе от пържени гъсеници, да му е сладко. Ама да стои по-далеч от мен, че съм гнуслива.

Някой беше казал, че моралът и обществените достижения трябва да вървят заедно. В случая изтрещелата либерастия толкова се отдалечи от човешкото, че наистина започвам да изпитвам съмнения, дали човеци стоят зад цялата тази гнус. Все пак навремето имаше доста и то качествени фантастични филми и сериали. Та там например извънземните ядяха гъсеници и бръмбари. То сега и китайците ги ядат, ама те са си свикнали. Аз дори ориз не обичам.

И много моля, не ми пипайте консерватизма. Мой си е и много си го харесвам. Дреме ми дали ме смятате за задръстена, консервативна, ненапредничава и прочие. И не ми дреме за панираните скорпиони на Татяна СГлисти. Да ходи в Украйна да им панира скорпиони. Даже леопард може на скара да й изпекат там, ако я видят подходящите хора….тук се отплесвам да мисля дали от яденето на скорпиони и хлебарки се е докарала до тая истерия, която я тресе, но съм по-склонна да мисля, че е от генетиката.

Те такива ми ти работи. Българинът често проявява здрав разум на фона на всеобщото безумие. Избран народ сме. Колкото и да се критикуваме взаимно, факт е, че все пак повечето хора имат разум и най-вече инстинкт за оцеляване.

Такива консервативни работи ми минават през главата….затова пържолите са от свинчета, салатата от маруля, кюфтетата от месо, сладкишите от брашно от пшеница. Толкоз.

Елена Гунчева-Гривова