05.12.2023

Убийството на Даря Дугина тази нощ носи един определен почерк – на тези, които си решават политическите проблеми, като заповядват убийствата на неудобните. Да напомня за ген. Сюлеймани, да напомня как американците убиха законно избрания президент на Ирак, като го обесиха публично, защото не им беше удобен. Да напомня стотиците убийства на неудобни техни противници. Дали те или техни съюзници стоят зад това убийство, все още не се знае. Но е грозно, подло и показва модус операнди точно на американците.

Александър Дугин е известна личност, както се говори, съветник на Путин. Дали сте или не сте съгласни с това, което казва, не дава право на никого да го взривява. Или там, където словата ви са безсилни и истината не е на ваша страна, прибягвате до насилието? Това е глупаво и като ход. Защото съпротивата и противопоставянето ще се изострят. А в случая насреща си нямате някоя бедна африканска държава. Палите огън под света, заради интересите си.

Бог да прости греховете и да прибере при себе си душата на Даря Дугина, загинала заради това, че едни изверги могат да се борят срещу идеите само с насилие. Светъл път на душата й. А ние, живите, трябва да помним, че всяко наказание трябва да бъде само след съд и справедлива присъда. И държави и лидери, които раздават наказания и то убийства, на политически противници, са най-обикновени убийци!

Елена Гунчева

%d bloggers like this: