24.06.2024
Николай Марков

Николай Марков

Висш съдебен съвет (ВСС)

Зад това гръмко име се подвизава отдел „Кадри“ на съдебната система. Кадровици с уговорката, че всъщност става въпрос за партийни кадровици, излъчени на квотен принцип от партиите в парламента. От мафията. Най-точно казано партийни храненици в съдебната система, които кадруват, за да не кадруват директно политиците.

Така нашите политически бандити осъществяват своята престъпна дейност, като на всички нива в съдебната система са назначени техни марионетки, наричани за заблуда на гражданите“магистрати“. А всъщност кастрати.

Този най-висш форум на съдебната система е сбирщина от парцалени мъжки и женски кукли, които по антропологични белези са с въможно най-нисш интелект. Като започнете от това, че имат кръгли или квадратни глави, до очевидната липса на приятна или професионална реторика.

За качествата им няма да говорим, защото прозират със своите повърхностни разсъждения и публични изяви. Точно такъв профил на лица е необходим на политиците за поставянето им на такива ключови позиции в държавата. Сега са запретнали ръкави да установяват „емоционалното и псифхическо“ състояние на Главния прокурор Гешев!? Представяте ли си?

Кой от тези партийни полуидиоти има компетентност да установява подобни неща при очевидния и безспорен факт, че никой от тях не е психолог или психиатър? Никой. И с какво тогава се занимават цели 12 часа пред очите на всички граждани? С нищо. Просто изпълняват поредното указание от бандитите в парламента и техни работодатели. Нищо повече от това, господа другари.

ВСС е отражение на политичаската ни система. Прости хора, мъже и жени, облечени като селски пръчки и с почти същия интелект. Тези същества ще решават съдбите на всеки от нас и ще гарантират работата на съдебната ситема. Простете, но това е пълна лудост.

Затова предлагам, да загасим телевизорите! И да станем много лоши.