24.06.2024

Все си мисля, че ако у нас още имаше останки от държава такива щяха да ги тикнат моментално в затвора за престъпление срещу нацията. Да започнеш кампанията си на националния празник без националния флаг, но със знамето на дъгата – това би трябвало да е престъпление.

И в този дух продължавам да се чудя каква чорба има в мозъците на тези, които гласуват за такива символи на човешкото падение.

Те говорят, че трябва да участваме във войната, че всичките западни извращения трябва да станат наше битие и т.н. и още има болни мозъци, които ще гласуват за тях. То, не че другите партии са цвете за мирисане – и там се редуват ‘роднина – милиционер – роднина – милиционер’, и там са хвани единия удари другия, и там лидерите обичат само себе си и толкова много се обичат, че нямат място в сърцата си за България, ама поне видимо са нормални.

А на тази трибуна, особено съществото най-вдясно предизвиква директно позиви за повръщане. От друга страна, човечецът си е амбреаж, защо да го виним за знамето с дъгата…

Иван Спирдонов