01.03.2024

10-те евроатлантически „ценности“, за които избирателите у нас няма да гласуват

1. ВОЙНИТЕ.

– Като нападението над Сърбия 1999 г. в нарушение на международното право, при което загинаха и много деца. Тогава един сенатор на име Байдън ревна: „Аз предложих да се бомбандира Белград! Аз предложих американски пилоти да изпочупат  на сърбите инфраструктурата и мостовете, докато не се поклонят на Западните стандарти“.

– Като войната в Ирак, когато САЩ и лъжецът Тони Блеър лъгаха без свян и срам за Садам, че имал химическо оръжие. Жертвите са милиони.

– Като прокси войната в Украйна, за която вчера бившият американски министър Марк Еспер заяви: „Украинският народ върши мръсната работа, която ние в САЩ отказахме да свършим“.

Известният сенатор Мич Макконъл пък я нарече „готина инвестиция отслабваща Русия, в която не гинат американски войници“.

2. ЛИКВИДИРАНЕ НА ТРАДИЦИОННОТО СЕМЕЙСТВО  и модата Трети пол.

3. Проповядване на ДЖЕНДЪР ИДЕОЛОГИЯТА в училищата.

4. ИСЛЯМИЗАЦИЯТА на Западна Европа, където миграцията на ножа взима свидни жертви, в това число и малолетни.

5. ИЗНОСЪТ НА ДЕМОКРАЦИЯ и цветни революции като Майдана в Украйна 2014 г.

6. ИЗПОЛЗВАНЕ НА РОЗОВАТА ПРОКУРАТУРА  за политическа бухалка под егидата на Сорос. Ярък пример е прокурорът на Манхатън, разправил се с Тръмп; прокуратурата в розово на Виена, сготвила Себастиан Курц за 24 часа и Кьовеши в Румъния, работила в съюз с чужди служби срещу набелязани политици.

7. СВИРЕПА НЕОЛИБЕРАЛНА ЦЕНЗУРА, небивала дори при комунизма през 80-те години.

Справка – цензурирането на Тръмп в Туитър от ФБР; уволнението на Тъкър Карлсън от Fox News, заради критиките му срещу бизнеса на фамилия Байдън в Украйна; неотразяването на многохилядни шествия за мир от Нова и БТВ и още и още.

8. НАЛАГАНЕ НА ПРИМИТИВНА РУСОФОБИЯ, след като Западът измами Русия, че няма да се разширява на Изток. Терминът „измамихме ги“ е на Брежински.

9. ПРЕВРЪЩАНЕ НА СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ В КОЛОНИИ и подмяната на гражданското общество с НПО на Сорос.

Типичен пример е България, където един чичко отвън си позволи да ни налага с някакъв „Магнитски“ и ни нареди да си сменим Главния прокурор.

10. ЗАЛИЧАВАНЕ НА ИСТОРИЧЕСКАТА ПАМЕТ  – събаряне на статуята на Линкълн и генерал Ли в Щатите, изнасяне на емблематичен кръст от залата от германския външен министър, опитът да се извъртим, че не сме освободени от руснаците, табу за думата „християнство“ на Запад.

България е член на ЕС И НАТО, макар и без референдум. Нито трябва да излезем, нито ще ни дадат. Но да считаме, че това което прави днешния Запад е винаги правилно, е неправилно.

Затова да сменим плочата, че се изтъркана и все по-малко ще я слушат.

https://epicenter.bg/