23.04.2024

„Сърцераздирателно! „Понеже жителите на селото се оплакват, снимат и подават сигнали в общината, спирам почистването, за да оценят какво са загубили“… Подобна наглост може да извади и най-търпеливия човек от равновесие!!!“

Narod.bg подава сигнал до антикорпуционната комисия КПКОНПИ срещу кмета от ГЕРБ на пловдивското с. Крумово Румяна Самоковарева! Гербопитечката, която сама изрева, че заплатата ѝ от 1260 лева не стигала за тока на фамилията, живее в истински палат, лустросан именно след като Самокорварева седнала в кметския стол, гласи сигнал на чиновник от селската управа.

Така изглежда палатът на Самоковарева след като се нагушка с… власт

Преди една година и половина в неин пост тя се оплаква от високи сметски и ниска кметска заплата от 1260 лв., която не ѝ стига да си плати сметките. Да видим снимки на къщата ѝ една година след като става кмет и няколко години по-късно.

КАК СТАВА ТОВА СЪС ТАЗИ НИСКА ЗАПЛАТА, ПИТАМЕ КПКОНПИ???

Може би е спестявала, докато е работила като барманка преди да стане кмет или съпругът ѝ, казват, имал фирма и печелил добре? Печели добре от обществени поръчки (както в едно съдебно дело става ясно, че е участвал в изграждането на пенсионерския клуб селото) или подобни?

Преди да стане кмет, семейният дом на гербопитечката дремеше на груб строеж 

Щом печели добре, може би нагледно си е попълвал данъчните декларации, плащал си е редовно данък печалба на фирмата и ще докаже произхода на парите, с които е построил този палат?Няма лошо да имаш дом, но докога ще ни правят на будали! Това са хора от властта и те трябва да са за пример в обществото! Докога ще търпим подобни нагли хора да се оплакват от ниски доходи, а стандартът им на живот да ни кара да се питаме къде са разследващите органи, пита източникът на Narod.bg.

Докога хора ще влизат във властта хората боси и ще излизат обути в златни пантофи? Къде са органите, които трябва да разследват подобни личности?

Послепис: Притеснени сме и за идващата зима. Сметките ще са двойни, а кметската заплата почти същата като от миналата година!

НПО „Всички срещу корупцията с. Крумово“

Narod.bg