27.05.2024

Калина Андролова

Глупостта е най-мощното оръжие за разрушаване и ПП доказват това всяка секунда! Това е някаква изтървана от контрол глупост, която заразява умовете на населението, прикриваща се зад лъжи, манипулации, схеми и пр. Положението е тежко. Зловещата глупост има наглостта да обвинява и разпъва на кръст разума, както, апропо, винаги е било в света, от древността и досега.

Глупостта на тълпата разпъна Христос, та сега ние ли ще се справим с издевателствата на човешката обединена и слепваща се необратимо глупост. Контагиозността на невежеството на ПП, затворено в костюми и вратовръзки, и образовано по техниката за създаване на биомаса, е потресително висока.

Скоро цялата България ще потъне в нелечима инфекция. Защото инфекциите на ума се лекуват с години четене, ако изобщо е възможно да бъдат излекувани. Ваксината срещу глупостта е детство и порастване сред умно общуване, ползване на образованието за надграждане и допълване на вече изградена активност на ума, а не за входен билет в килиите на матрицата. За цялото ПП е валидна фразата: Quasi quicquam infelicius sit homine cui sua figmenta dominantur (Като че ли има нещо по-нещастно от човек, над когото властват собствените му измислици).

Всички от ПП използват смайващо шарлантанство, зададено им от водачите, които са се самоназначили за царе в тази посока. Толкова жалко е, че българските бизнес елити са просто едни провинциални консуматори, нямат усещане за историчност и обществено строителство. Не може да се подкрепя глупостта, независимо срещу кого се ползва за оръжие, защото веднъж изпусната, после не може да се прибере.

Глупостта бързо става масивна и нахална, и е подход към загиване! Когато опитваш да използваш глупостта за трупане на пари, много скоро ще осъзнаеш, че тя борави с теб и вече си нейна плячка. Глупостта се самоподхранва, разширява, заема обеми, тя е самодостатъчна и бързо постига височини, защото се подценява от разума, който винаги е в малцинство…

И нека не забравяме, че глупостта може да е комбинативна и алчна. Но това само я маскира като умност и й помага да напредва. Кирил и Асен много добре експлоатират, внедряват и разширяват глупостта, от която могат да извадят пари, много пари, чисто технически… Инсталираха ги за източване, и те източват, партията им е камуфлаж, съставен от глупаци в отбранителен режим…

Калина Андролова

facebook.com