29.11.2023

Руското командване подсигури още няколко коридора и механизми за украйнски войници, които по силата на вътрешните си убеждения не искат да воювот, но са принудени.

Предният фронт на украиската армия е запълнен с украински граждани /млади момчета/ с руско самосъзнание. Не случайно, целта е руснаците да избият първо своите. Така е много демократично, нали? Ако някой войник откаже да воюва се разстрелва по военновременния закон. Това се знае от руското командване и то е предприело и предприема начини и форми за запазване живота на тези войници. В противовест на това украинското натовско командване предприе контрамерки. Предполагам се досещате!

Същите процеси започват и в полската армия в която младши офицери масово напускат редовете й. Те вече знаят плановете на Рамщайн за разгръщане на натовски войски на територията на западна Украйна. И сигурно се досещат какво ще последва от това. България е също част от този дяволски план – свои свои да убиват, и това се знае от българските държавници. Преден фронт на НАТО, означава – първите които ще бъдат убити! Сега остава и у нас да направят шпиц-команди /кафява чума/, които да разстрелят всички с неполиткоректни виждания, за по-сигурно. И сигурно вече са ги направили.

Във Франция започна да се надига правилната вълна, в Германия също. Тези процеси са необратими, защото няма бързо решение на много тежките времена, които предстоят. В Израел ситуацията е предвоенна! Бях предупредил да си пазите парите и спестяванията и е добре ако сте го направили, защото до месец-два и в България ще се случат много странни събития. Предопределени отдавна, разбира се. И подкрепени от национални предатели.

Денят на българското недоволсто предстои! Меко казано.

Николай Марков

%d bloggers like this: