24.04.2024

Привет, приятели
От известно време не съм много активен във фейса, но трябва и да се работи. Въпреки това, не спирам да мисля и да ви споделям някои от моите мисли.

Ето и една от тях:

На всички ни е ясно, че САЩ си потриваха ръцете за Крим. Идеята им бе да построят една от най-големите си военни бази точно на това място и да са на един /+18/ от Русия и ЕС. Да, ама Русия получи информация за тези намерения и им щипна Крим под муцунката. Тогава САЩ решиха на мястото на Крим да бъде Украйна. Построиха няколко бази и био лаборатории със съдействието и мълчанието на мъпета-Зеленски. Разбира се, целта им е да превземат богатствата на Русия и да подчинят Европа, която е силно зависима от руските ресурси. Сега става ли ви ясно, какво чини САЩ у Украйна и защо я налива с оръжия? Колкото по-дълго продължат военните действия в Украйна, толкова повече Европа ще затъне поради липсата на руските суровини и газ. Все пак е нещо. Ако не са могли да подчинят Русия, то поне ще съсипят Европа, което е вече факт. Най-елементарното от всичко е това с газа.

Европа не само ще трака със зъби през зимата, но и ще спре редица производства, които пък производства, ще бъдат заменени с внос от „братята“ американци. От цялата работа, само Русия ще излезе без проблеми, а Европа ще затъне в невиждана инфлация, рецесия, обезценяване на еврото, безработица, спиране на важни производства и отрасли и, и, и каквото се сетите още.

Ако си спомняте, преди години, САЩ ни бутаха да влезем в ЕС, а защо ли? Ами вместо да удрят държава по държава, по-добре е да съберат всичките държави в едно (ЕС) и да ударят едното цяло. А, защо ли Великобритания напусна тъй жадувания ЕС? Ами за да не е в кюпа на съсипаните държави. Ако забелязвате, Турция се усети или по-точно, Путин обясни тези намерения на Ердоган и той от известно време въобще не споменава, че има намерение да влиза в тоя съюз.

Европейският съюз е обречен. Европейската валута също. И всеки, който членува в ЕС е обречен. За жалост, ние сме в кюпа. Някой ден ще си изхвърлим лева и ще въведем еврото. Но то – еврото, ще си отиде и на негово място се гласи да дойде щатския долар. На никой няма да позволят да си върне националната валута. Тогава, зависимостта е гарантирана на 100%.
Бавно и с годинките, ако едно време не станахме 16-та република на СССР, както ни се внушава, то ще станем някой от новите щати на САЩ, но от прованса им.

Няма да ви занимавам с дати и факти, защото считам, че повечето от вас нямат нужда от разтягане на локуми, а сте достатъчно интелигентни за да прецените дали съм прав или седнал.
Сега ви пожелавам лека и спокойна вечер.

Поздрави: Мажд Алгафари
Те така с моите размисли.