18.06.2024

Както се очакваше, “най-правилната” социологическа агенция – “Алфа Рисърч”, направи своето правилно проучване, от което се разбира, че мошениците от “Пъ. Пъ.” и техният обслужващ персонал – БСП и Дъ. Бъ. бележат възход.

ГЕРБ е обзет от отчаяние, а лошите на Слави съвсем са зле, казва “Алфа”. И, както си му е редът, според “рисърчът” 40 на сто от народа искал правителство на харвардските аферисти и само 25 на сто кабинет с водеща роля на ГЕРБ.

И, разбира се, за да е пълен слугинажът, пардон, сондажът, се твърди, че 50 на сто искат правителство, а не избори.

Връх на безсмислиците е, че възходът на “Пъ. Пъ.” според “Алфа” се дължал на възмущението на аудиторията от свалянето на Никола Минчев.

Ето това е правилно изследване! В него няма нищо чудно. Набедената за правилна агенция обслужва кръга “Капитал” и това обяснява всичко.

Като добавите към това “изследване” и потоците сладникава информационна слуз, с която БТВ и Нова обливат час по час великото дело на харвардските аферисти, единият от които казва, че няма значение кой е отпред и кой – отзад, може да разберете за какво става дума в заглавието.

А това цени на ток, парно, инфлация, схеми за източване на хазната, далавери с имоти, ровене под полата на Ленчето са в графата “да го духат бедните”.

Автор: Петьо Блъсков