27.07.2024

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Задавам си едни въпроси относно „империята Възраждане“, гражданските квоти и в частност д-р Пламен Пасков. Както се видя, КК категорично заяви, че граждански квоти нямало да има за изборите, тъй като не били лоялни към партията и в частност не го признават за Божествен и Единствен. Поради това и се чудя къде ще бъде д-р Пламен Пасков, който е един от малкото истински професионалисти, които подкрепят партията, макар и да не са нейни членове.

Нееднократно пред мен КК е изразявал снизходително отношение към доктора, включително, че се е правел на голям разбирач на геополитиката /а всички знаем, че само Божествения и Единствен ги разбира тия неща/, както и че имал голямо самочувствие. От чата към публикацията ми се вижда отношението. На миналите избори д-р Пасков докара доста гласове на партията и неговото име беше едно от тези, които помогнаха да се спечели. А сега?

Дали КК ще принуди д-р Пасков да стане член на партията и съответно да го накара да подписва декларации, че ще спазва партийната дисциплина, без значение какво види и чуе в парламента, или елегантно ще го пусне по пързалката за пореден път?

Хора като д-р Пасков трябва да бъдат в парламента и са нужни за управлението на държавата. Без значение от неговото мнение за мен, което е възможно да е повлияно от КК. Пасков е много стойностен човек и подобно отношение към него от страна на КК за мен беше шок. Тепърва ще видим как ще се измъкнат от тази деликатна ситуация с гражданските квоти и лицата на Възраждане.

Елена Гунчева