28.03.2024

След като ги изпече здраво, англичаните ги удари дъжд и потопи Лондон. Природата знае къде, на кого и какво му трябва. Не, не, оръжие за климатични влияния е като сламка в океана пред лицето на природните сили, не живейте в илюзии. Никакво човешко изобретение не може да достигне милиграм от силата на Природата.

Някак знам, че в предстоящите ПРИРОДНИ катаклизми, подаръкът на Природата за нейните деца – човешките общества – много тежко ще пострада Западът. Вече страда. И знам, че тези страдания вече са яхнати от добрите стари чичковци, които искат да оцелеят върху главите на другите хора.

Знам, че специално Англия я чакат тежки природни катаклизми.

И някак интересно е как България остава остров на спасението и спокойствието на фона на жестоки житейски и природни бури. Непрестанно ни пожалва, и аз не знам на какво отгоре, при положение, че една част от българите ужасно упорито тъпчат и хапят ръката, която постоянно дава и милва.

У нас проблемите ни са изкуствени до един! България може да се оправи точно за три месеца с правилно движение и управление. Всички кризи тук са измислени, изкуствени и нарочно създадени.

Анастасия Гешева