24.06.2024

Станислав Недков, известен и като Стъки, е български състезател по смесени бойни изкуства (ММА), политолог и философ.

Той е президент на Българската федерация по ММА от началото на 2014 г. През септември 2015 е избран и за президент на Балканската федерация по ММА

 

“Промяната” в сектор енергетика:

Цена на газа:
декември, 2021 – 102.33лв/MWh
август, 2022 – 297.89лв/MWh

С над 400 милиона лева е ощетена държавата от развалянето на договора с Газпром и закупуването на същия руски газ, но от посредници.

Сега, служебният кабинет в опит да спаси от фалит Булгаргаз, налива 800 милиона в дружеството, с които да бъдат осигурени газ за бизнеса и отоплението на българските граждани за предстоящата зима.

Над 30% от икономиката ни ще спре да работи при недостиг на газ и хиляди българи ще останат без работа през тежките зимни месеци. Повишението на цените на хранителните стоки и огромната инфлация ще са неконтролируеми.

За да се стигне до спасяване на Булгаргаз, някой има вина за неговото източване. Тези виновници трябва да бъдат посочени от служебните министри и да понесат своята вина.

Експерти говорят за продажба на газ на ниска цена от държавната Булгаргаз на частната “Мета”, след което “Мета” връща на завишена цена същия газ на Булгаргаз, като само с тази “сделка’ държавата е ощетена с над 7 милиона лева.

Редно е премиерът Гълъб Донев незабавно да смени шефа на Булгаргаз. Изглежда нелогично да се наливат средства в оздравяването на едно дружество, докато то се управлява от същият, който е участвал в неговото източване.

Така наречените “протести” на отказващите да се къпят са за запазване на комисионните от над 100 милиона лева, които всеки месец влизат в джобовете на Кирчовците.

Автор: Станислав Недков

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)