27.07.2024

Искам да поднеса най-искреното си извинение!

Извинявам се на всички либерали, че Нашата Българска управляваща династия на чело с Аспарух поразникът му с поразник, да анексира през 679-та година териториите на Източната Римска Империя! Как може, главорези с 10000 конника да избие до крак 76000 ромеи, как не го беше срам, как нямаше капка съвест? Ами, Кубрат Баща му и брат му Баян, да си позволят 4 държави в състава на днешната Руска Федерация. Ние сме най-недемократичното племе на света… Ужас! И после със всичкото си нахалство насилствено сме превърнали в българи половин Европа. Разпространявайки варварският ни език и писменост, варварската ни вяра… Позор! Ами Симеон с какво право се е нарекъл Велики? С какво право е станал Василевс на българи и ромеи? И за това се извинявам!

С какво право Калоян унищожава цвета на европейските рицари? С какво? Само и само за да я има България, та толкова ли е важна тя в днешния глобален свят? С какво право ние се съпротивлявахме на османлиите като дойдоха? Та те са просто бежанци от Мала Азия добре, че се намериха 2-3-ма свестни управници, че да се заселят тук горките хора и да си съжителстваме мирно и тихо. Ката казах съжителстваме, представяте ли си… Намерили са се между българите хаирсъзи, отрепки разни, които нямали какво да губят и взели да си мислят как да освобождават България… представяте ли си, ами то 500 години е нямало България тези видите ли изведнъж се сетили. И какво мислите, вдигнали чети, възстания и не успели, ами как ще успеят, то нямало народ. Народа е знаел, че няма нужда да да си разваля рахатлъка. Какво толкова, че нямат държава другите като имат да не са по-добре?! Но османската полиция си свършила работата брилянтно, заловила и избила престъпниците, така си мислила, че проблема с тези пезевенки е решен, но уви… Пак пострадала империята. Да вземат някакви орки им викат днес, тогава им викали руснаци да направят протести в Самара и Петербург да молят техния оркски господар да ги поведе към Османската Империя, че да освобаждава някакви, които преди Еди колко си време им дали вяра и език… представяте ли си… И ние продажното племе българско да се радваме и да ги чакаме. Че даже най-нагло опълченци да събираме. И какво мислите станало, сега става интересно вижте в какво са ни забъркали гадните и омразни орки… Освободили ни! Представяте ли си! Да! Османлиите се предали и територията на България била свободна! Не знам какво да кажа тръпки ме побиват от тази мерзост Долна.. представяте ли си горките османлии изритани в ъгъла, голи, одърпани, ранени, убити, прежълтели и молещи за милост… виновни сме, трябва да сведем глава пред жертвите дадени от нашите управници през 1877-78-ма година. Защо няма ден на който да ги почитаме, а днес с всичкото си нахалство някои ще празнуват и 3-ти март, като символ на свободата на България за сметка на скъпите жертви дадени от падишаха. Мерзост неземна, която може да бъде извършена само от свободолюбиви хора обичащи родината си. Как може да има такива хора въобще? Така ли не ги затриха за толкова години?

Ами, после… после да видите чудо… Нямало аристократи в Българско и нашите мили приятели на които дължим въздухът който дишаме и небето над главите си, нашите богоподобни благодетели САЩ и Европа решили княз да ни дадат. Дали ни после и цяр ни дали, но те нали не били българи ами европейци решили хора да ни правят, ама ние тъпо племе. Хората направили четири фабрики, представяте ли си, построили ни железница голям работа било… Нищо че българите нямали какво да ядат. Оставете това, но следвало още… Ние неблагодарниците да вземем да претендираме за територии в които имало българи. Ние! Либералните и най толерантните на света. Че като сме започнали наред на Балканите, че и до Русия сме стигнали. Е, не ние провървяло много, но искам да кажа де… После пак се намерили хора, които да заглушат мераците на нашето неблагодарно племе. Ето Уинстън Чърчил, който бомбардира София ето Рейгън който бомбардира София, аз се чудя защо във всеки град няма паметници на тези хора с главна буква! Те не са ни били за друго, ами да се усетим, че мястото ни е в ЕС и НАТО.

Обаче какво станало… Руснаците, пак тези орки, да вземат заедно с наши предатели на евроатлантическите ценности да влязат в българия през 1944-та и какво мислите, отървали България да не я разпокъсат на няколко парчета… е, взели Македония, но иди ела и от тях оттърване няма да не даде Господ някога да кажат, че са българи! Да не съм чул! Това много ще ядоса нашите благодетели, дано Бог умножи дните им! Та да продължа… Влязли моля ви се нашите с орките и какво мислите започнали? Народен съд! Именно народен съд! Ужас и кого съдили, съдили българи. Ама, те били покрадвали, други били убивали, трети били извършили престъпления срещу народа и държавата. Но били много интелигентни все пак за времето си тогава България е имала 30 инженера, 100 лекаря и така докато не се стигне до 4 000 000 полуграмотно и бедно население каквото трябва да бъде българското население и в наши дни. Че като се наместили гадните комунисти, че като започнали заводи, фабрики, пътища, механизация, ток, течаща вода. Направо още умът ми не го побира защо не дойдоха по-рано нашите задокеански освободители да се множи славата им на тази земя и на другата, защо? И най-шокиращото буквално връх на Българо-Руската наглост са пратят българи в космоса! Абе ей, но Луната само САЩ имат право да стъпват (и Македония разбира се, тя е неделима част от територията й чу ли Кире?! За другия път да си знаеш урока.)

Та взели комунистическите изроди, че накарали българина да работи, представяте ли си, ние да работим? Да строим да произвеждаме да имаме къщи и коли без кредити. Как без кредити бе, всяко дете знае, че в Европа най-развитите държави и хора са тези с най-много кредити. Кухия бай Тошо мен ще учи. Да не е учил в Харвард, че да ми дава акъл, но аз всичко ще си напиша сега, ей така да се знае! Та строили те будалите нашите родители, баби и дядовци представяте ли си искали да оставят нещо на нас, на идните поколения. Абе, като ви казвам, че сте прости не ми вярвате… какво ще ни оставяте бе, ето дойдоха хората от запад… Всичко при тях е готово да го чукнеш ще тръгне. Та дойдоха хората казаха ни че ще сме по-добре ако не работим, ако им подарим това, което родителите ни направиха и се преместим да живеем на запад, даже ни казаха, че можем да отидем когато си поискаме. От това по-хубаво какво… от какво не сте доволни. Ток ли не ви продават на високи цени, горива ли, златото ли не ни взеха, армията ли не ни унищожиха, че да не си мислим глупости, не намаляваме ли прогресивно за да си достигнем нивото на население колкото е било при падишаха, не сме ли функционално неграмотни както е прието в Европа, ето спряха и без пари да ни лекуват… Какво зяете като приклещени, нищо ви няма от това по-хубаво няма какво да направят нашите западни благодетели, не стига че се занимават с нас ами тука гледам някои имат наглостта да изразяват неблагодарност!

 

Аз обаче искрено се извинявам! За моите деди няма да търпя позар на челото. Както кажат ЕС и САЩ така ще бъде, кой съм аз да решавам друго?

Хахахах… Майтап бе дебили! Хайде да видим кой на какво се върза.

Даниел Христов