01.03.2024

Елена Гунчева - Гривова

САЩ този път се възмутили, че Русия била „взела“ деца от Украйна да ги превъзпитава. Точно пък САЩ се били възмутили. Не ги е срам дори да спекулират с децата, за постигане на грозните си цели. Хайде сега да поразсъждаваме:

В САЩ деца убиват деца в училищата. Масови стрелби в учебните им заведения. Деца избиват семействата си. Деца имат правото да сменят пола си съвсем невръстни. Бременността може да се прекъсва там дори малко преди раждането, което си е директно убийство. Деца в САЩ имат две майки, едната от които е била баща по някое време. Или двама бащи, единият от които е бил майка. Учат ги, че има над 53 пола. Няма лошо, халал да са им. Ама защо и нашите деца трябва да вземат пример от тези сатанисти?

Да погледнем и децата в Украйна. Надали има българин, който да не е виждал снимки от детски лагери, в които невръстните украинчета вдигат изпъната ръчичка в поздрав. И едни символи, които са забранени от цивилизованото човечество. И идеология, която е била характерна за Третия райх. Украинчетата ги учат, че е готино да трепят руснаци. Пеят песнички за това, чували ли сте ги?

Та такива ми ти работи за децата. И затова смятам, че на децата трябва да се даде шанс да видят какво е нормалното. Да се научат да бъдат деца, а не да ги обучават за убийци.

САЩ не жалят никого. А децата са просто предлог за омразата им към тези, които не им позволяват да завладеят целия свят.

Елена Гунчева-Гривова