29.11.2023

Яков Кедми уведомява в своя Телеграм канал, че за 24 февруари се готви включване на Полша във войната чрез влизане на полски войски (НАТО) в Беларус. „Оставкващият“ Арестович (не знам как да нарека този човек, който седи на резервната скамейка на Запада и чака да го включат някъде) е потвърдил това намерение вчера.

Във връзка с годишнината и във връзка с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКИТЕ ЗАГУБИ В ХОРА И ТЕРИТОРИИ на Украйна Западът е приготвил нови порции събития, с които да продължава да прикрива поражението си в Украйна. Идват дни, в които просто ще бъде невъзможно да се крие какво е реалното положение на Украйна. Точно затова се готви въвличането на други държави, както предупреждаваме всички от месеци.

В медийните блокове в цял свят се поддържа все още илюзията, че Зеленски нещо управлява и Украйна нещо прави. Истината е, че тази държава е почти ликвидирана и само поредните дози лъжи и лъжи я държат „жива“. Това многократно съм го казвала, отново го казвам.

Колективният Запад се намира в напълно ново състояние, с което никога не се е сблъсквал – притиснат в ъгъла, заплашен от разкриване.

Ето главните теми, които се случват и заради които трябва да се създава впечатление, че в Украйна Западът успява.

1. Самата война с Русия.

2. Предстоящият финансов срив на американския долар.

3. Финансовата криза в САЩ, ЕС и Великобритания, няма накъде повече.

4. Крахът на ЕС и НАТО.

5. Компрометирането на световните организации – ООН, СЗО, СБ, МВФ, СИФ и други.

6. Зверската корупция и по същество престъпният характер на западния модел и залезът на капитализма.

7. За последна точка оставих най-главната – Че Западът е демокрация. Истината е, че Западът е грозна тоталитарна диктатура!

Заради тези наболели невъзможно продължими кризи на Земята досегашният западен световен елит е готов на всичко, за да си запази властта и контрола върху света.

Западната дипломация продължава да говори за връщане на Крим на Украйна. Не, абсолютно никога повече Крим няма да бъде нещо друго освен руски, а държавата Украйна ще изчезне от картата на света. Това ще стане, но е много трудно да се каже публично, това твърдение е като ядрена бомба, никой не смее да се доближи до него.

Продължава тежката дилема с присъствието и грубата намеса на Херо Мустафа във вътрешните и външните работи на Република България. И досега беше тежко присъствието и, сега става нетърпимо! Не сме 19 век, не сме и 20-ти век. Прагът на търпимост е изключително нисък, обществото е изключително будно и ще отвърне, обещавам и го лично на нея. Защото още веднъж ще повторя, че имам всички основания да смятам, че тази е установила самостоятелно управление тук.

Два пъти я изпращахме и тя не си тръгна. Нейният заместник има дипломатическо досие на ястреб, следователно няма никакви основания да смятаме, че той ще ги гали и спасява, точно обратното, знаем, че този човек е провеждал американската колониална политика много брутално. Тогава защо не идва той, а остана тя, още повече, че назначението му беше одобрено от Държавния Департамент?

Какво точно има Херо Мустафа с нашата властова мафиотска матрица, създадена, инсталирана и управлявана от САЩ, та все още е тук и все още управлява България през Румен Радев, който е управляващ България чрез служебните си кабинети. В нито едни други моменти Херо Мустафа не е била така брутално откровено управляваща България както при служебните кабинети на Радев.

Какво става тук? Оставам с впечатлението, че България е собствена колония на Херо Мустафа.

Анастасия Гешева

%d bloggers like this: