13.06.2024
Николай Марков

Николай Марков

Няма значение какво се случва в ДПС! Тия са за доживотни присъди.

Честно казано не разбирам апологетите на ДПС, които твърдят небивалици и сътворяват пълни измишльотини. После ги говорят в медиите. Не ги разбирам не като клиентелисти на това раково образувание впито в тялото на българската държавност, а като хора.

Или някакви полухора, не знам. Но нека възприятията ми за добро и зло да останат мой проблем, защото аз сам трябва да се справям с тях. Никой не може да ми помогне в тази вътрешна моя борба.

Ахмед Доган винаги е бил зависим и болен първо от суета, а после и от много други болести човек. И няма как такъв индивид да произведе нещо повече от зло – като започнем от обръчите от престъпни фирми и свършим с тотална катастрофа на българската държавност. Всичко това е Ахмед!

Дори самия феномен Борисов е негова функция. Спомнете си как от трибуната на народната събрание в качеството си на премиер ББ твърдеше, че именно Ахмед Доган му е направил „мокра поръчка“, а знакови гласове от ДПС отговориха небрежно и лаконично:

Защо да го правим, като ние сме те създали!

А дали твореца не е онзи, които има право да убие творенитето си? Помислете.

Станахме свидетели и на друга театрална постановка от типа ситком: „Публичен разстрел на Доган“.

Какво се случи след това? Докъде стигна следствието? Не знаете, нали?

Няма и да разберете, защото всичко е театър. Етнически театър с тежки национални последствия.

–––––––––––––––––––––––––––––-

Нека си припомним също как обвинени в присвояване на стотици милиони евро директори на болници ставаха за часове членове на ДПС, а след това биваха изпирани през съдебната система.

Как ставаше това? Доган не знаеше ли, че престъпната му партийна органицация се занимава и с такъв „бизнес“?

Само по тази схема се трупаха милиарди в касичката му, която се намира на няколко места у нас и по света. И как стана така, че Ахмед разбра едва вчера, че имало опасност партията му да стане корпорация, като тя от 15-20 години е такава бандиска организация.

Дори още по-голяма от това!!!

–––––––––––––––––––––––––––––––

Да си го кажем честно.

Другарят Тодор Живков, като държавен и партиен ръководител беше въдворил Ахмед Доган в затвора, където май му е точно мястото. Както на много други такива с подобно мислене.

И не, не е проблема, че лицата са с турско самосъзнание, а че са с престъпно мислене и поведение. Толкова престъпно, че ако излязат от затвора стават опасни за националната и международна сигурност.

Трябва да сте убедени, че ДПС е тумор, които е метастазирал в цялата ни държава и социум. Корупцията е тяхната превилигия, а убийствата – похват.

И докато Ахмед Доган не бъде върнат в затвора, няма да се оправим! Там му е мястото.

полк. Николай Марков