30.11.2023

Без всякаква изненада световната общност научи, че САЩ са собственици на Черно море, или от днес – Краварско море. Краварите смятат, че не можело някакви си там черноморски държави да им забраняват да си пращат бойни самолети и дронове в Краварско море, те не ги признавали тез работи! Законно е това, което краварите решат. Другите грешат!

Многократно съм заявявала, че САЩ са първата държава 404. Целият отпадък на Европа, престъпници, проститутки, след това роби, са се изсипали там. Избили са индианците /ама съвсем демократично, да не си помислите нещо/, а след това са тръгнали да си налагат интересите над света. Той – светът, не бил толкоз хубав и демократичен, колкото краварите смятат, затова те – краварите, с огън и меч ще наложат свободата и демокрацията, па ако ще жив човек да не остане!

И ето тук лееееко сбъркаха. Да, те имат могъща оръжейна индустрия. Войски по цял свят. Ама да си кажем честно – въпреки напалма и кланетата, дори с един Виентнам не можаха да се справят. С Афганистан – също – подвиха си опашките и панически се изнесоха. А сега ербап са тръгнали руската мечка да дърпат за опашката. Което показва, че начело на държавата и военните им там, са най-обикновени дебили. Или самоубийци.

Интересно как гордият ни натовски генерал КРадев, мъц не каза по тоя въпрос. Все пак България е черноморска държава. Над нашето море и в нашето небе летят краварски бойни самолети /само Бог знае какво носят/ и дронове. Ама за гордият ни натовски офицер това не е проблем, все пак май първата му клетва за вярност е към тях! Тагаревци, Пасита и Събевци, са ясни като кравешки екстремент насред магистрала.

На всички започва да им писва. Заради краварите, ЕС изнемогва, икономиката се срива, енергетиката също. Цяла Европа е заета да обслужва краварските интереси в Украйна. В България смелото и безотговорно служебно правителство с неистови мъки успя да докара държавата до фалит. Сенилният старец начело на Кравария успешно води света към Трета Световна война.

А Черно море било Краварско море…..закривай!

Елена Гунчева-Гривова

%d bloggers like this: