05.12.2023

Лена, Ленааа, как се обясняваш жална-милна и многострадална защо няма да бъдеш в листите. Понеже не били открили кражби, затова те били атакували лично.

Значи, не са открити кражби, а?! Ами трябваше навярно да откраднете сградата на Министерски съвет, за да го признаете за кражба. Нещо като аферата в Божурище за 27 милиона лева.
Какво са комисионите за газа и за оръжията?!
Какво е схемата с МЕТ?!
Какво е твоят договор с ББР?!
Какви е Gemcorp?
Ти, Лена, лично излезе по телевизията, след моите разкрития за далаверата, за да кажеш, че всички е наред. Хах, а 4 месеца след това, прекратихте меморандума.

Лена, ти си разследвана за договора с ББР. Затова си притеснена. И си щета за компанията. Асен и Лорер не те искат, защото ти се правеше на премиер, без да имаш никакво право на друга позиция, освен да си шефка на секретарките и да съгласуваш графика на премиера.

Лена, не се прави на невинна. Ти и Киро бяхте в укорима връзка. Той е женен с три деца. Мислиш ли, че хората са будали и не забелязват това?!

Лена, не е промяна да се нанижете като кървавици на балкона на Министерски съвет: кум-кумец, любовник-любовница, съученици, бизнес-партньори. Властта не е за лична употреба.

Соня Колтуклиева

Facebook

%d bloggers like this: