18.06.2024

 

Да се разделиш с живота в мъки е нечовешко. Да знаеш, че в камиона гинат души и ти да ги оставиш в тяхната агония, да си тръгнеш без да съобщиш, то ти не си човек. Ти не може да си част от човешката раса.

Тоя извършител на това чудовищно деяние не е толкова виновен, колкото вината за това е на случващото се по света.

40 млади мъже, подлъгани от трафикант умряха в страшни мъки. Подлъгани, че отиват на по-добро място. Да. Може би мястото, където са сега е в пъти по-добро. Място, което не прилича на държавата им. Срината, без шансове за работа, за създаване на поколение, за нормален живот, защото едни „демократи“ решиха, че ще им осигурят „демокрация“, която от своя стана ще им осигури работа, бъдеще и спокоен живот.

Същите тези куриери на „демокрация“ по света, у тях няма осигурена работа, бъдеще и спокоен живот, та тръгнали те да заразяват света с „демокрацията“ си.

Ето, тези 40 души, заразени с доставената в родината им „демокрация“, тръгнаха да търсят по-добър живот в една друга „демокрация“.

Едните „демократи“ ограбиха до шушка ресурсите на родината им, а другата „демокрация“, към която се бяха запътили, ги чакаше за да ги използва да закрепи икономиката си с евтина работна ръка. И едните „демократи“ и другите печелят, но губят хората, които им вярват.

Коя майка ще ги погребе, като никой не носи документи?

Чернокожите в Америка, когато бяха роби, не умираха така.

Съвременното робство е в пъти по страшно от онова, преди векове.

Поздрави: Дедо Мажд Алгафари