01.03.2024

Страхил Ангелов

Над 25% от населението на България остана без ток заради сравнително скромен снеговалеж! До снощи над 400 000 домакинства все още бяха без електрозахранване, но идиотските масмедии и някави т.нар. „журналисти“ активно занимават тези, които имат ток и респективно достъп до пропагандните канали, с административното ръководство на Българския футболен съюз.

Нещо наистина тотално не е наред и упорито искат да ни вкарат в оруелски сценарии, а именно тези, които имат ток да не знаят какво се случва с онези, които нямат и да си живеят в паралелната реалност на футбола, например. Изключените от електрозахранването от своя страна не знаят нищо за проблемите във футболния съюз, защото се борят за оцеляване и нямат достъп до тази „ценна“ информация. Два свята. Проблемните са изолирани, а останалите ги къпят с футболни драми…. Изродщина!

Милиони са без електричество при минусови температури и реално погледнато бедстват, а останалите се занимават с това, кой ще администрира евтин полуаматьорски футбол!

В държава, изпаднала в тежка демографска криза – направо колапс, която събира капачки за кувьози, няма линейки и цялата критична инфраструктура е в разпад и се намира в аварийно състояние, най-важен се оказа футболът.

Вече започвам да си задавам логичният въпрос – аз ли не съм наред или всичко наоколо е тотално сбъркано и деградирало. При ситуацията, в която се намираме като народ, като нация и държава най-важен се оказа Борислав Михайлов и неговата оставка…… Потрес! Приспаха ви и много трудно ще се събудите – вече приехте цялото безумие за даденост. Май наистина бъдещето ни са пластмасовите капачки и с тях ще си останем, ако не ни ги спрат в един момент….

Страхил Ангелов