02.02.2023

Не ни е нужен нито Шенген, нито евро, нито ЕС, нито НАТО!

Трябва да намерим начин да излезем от тоя смъртоносен капан – хитър начин – може би подкрепени от външно събитие, което не може да бъде друго, освен настъпление на Русия в близко бъдеще.

Да оставим националните предатели да се тръшкат за Шенген! Ти, „обикновен българино“, нямаш никакъв интерес от примамката за идиоти, наречена Шенген. В Шенген или вън от Шенген, България винаги ще е в изолация. По исторически, а не по конюнктурни причини. ЕвроГейците не могат да преглътнат не зулумите на Боко, а славянския ( словенски ) ген на българската нация. Същата причина, поради която силите на мрака се стремят да унищожат Русия.

Когато емигрирах в Италия – малко след като там бяха приели еврото през 2002 г. – хората със сълзи на очи ми казваха, че животът е поскъпнал два пъти и половина. Две хиляди лири бяха приравнени към 1 евро, но с две хиляди лири италианецът е могъл да си купи много неща, а с 1 евро не можеше да купи нищо. Освен това към едно евро са били прираравнени и цените на всички стоки, които преди са стрували от 1300 до 2000 лири – справедливо, нали? На този, който твърди, че приемането на еврото няма да доведе до поскъпване на живота в България, трябва да му се изтръгне змийския лъжлив език – както са наказвали измамниците през Средновековието.

О, неразумни и юроде, не се оплаквай, че екзекуцията ти е отложена, а направи така, че тя никога да не се състои!

Милена Върбанова