15.07.2024

Добър ден

Гледах новините по нашите телевизии, впрочем, не нашите, а техните, и установих, че нито една не си направи труда да запознае българското общество, че посолството на Сирия събира помощи за пострадалите сирийци от мощното земетресение.

Може би за тях това да не е важна новина или информация, но много хора ми се обаждат или пишат в коментарите си и постовете си питайки къде може да се доставят помощи за Сирия.

Не толкова уважавани от мен медии, разберете, че дори и да не ни информирате, за което уж сте създадени, то хората вършим вашата работа. Колкото и да не ви се иска да предоставете такава информация на Добрите Хора търсещи информация къде, как и какво да дарят, то ние обменяме тази информация между нас си.

За пореден път доказахте, че сте излишни. Дори и за кино не ставате, защото филмите, които пускате не отговарят на ценностите на българите.

Само някои от медиите, най-вече интернет сайтове и издания, публикуваха такава информация, за което дълбоко им благодаря.

А вие, Добри Хора. Не спирайте да правите добро. Дали за Турция или за Сирия, все едно. И в двете географски и политически разделени държави, хората са хора. И едните и другите имат нужда сега и на момента от нашата съпричастност.

Поздрави: Мажд Алгафари

 

.