27.07.2024

Страхил Ангелов

Понеже днес има заседание на „Добрите сили“ или както формално се наричат „Демократична България“, искам да им подхвърля няколко идеи за предизборната им агитация – тази нагледната… Особенно за изборите за Европейски парламент! Считам, че би било най-честно и почтено да използват следните плакати, с които да облепят България и най-вече любимата на всеки „демократ“ София.

Така всички ще можем да се ориентираме визуално, тъй като според тези корифеи сме тъпи и нищо не разбираме от евроатлантизъм.
Другари, приемете тези плакати като ваша платформа, знаме под което така или иначе сте се строили и бодро крачите към светлото бъдеще. Тези четири „сюжета“ от политическото ви битие в пълна степен обрисуват целите и приоритетите на вашата „борба“ за народни правдини, която от години безкористно водите в името на добруването на Отечеството. Най-естествено е да си организирате дебатите и дискусиите в тези „панели“ и на тази база да излъчите силни послания.
Успех денес, Христо – малка бъбривке!

И да не забравите да поканите като гост Кирчо Кретена, който според Лена си е напълно наред и просто имал проблем със словореда та затова хората мислели, че е със специални потребности – т.е. с умствени затруднения…
Поздрави от мен и да е на хаирлия конференцийката! Цяла България вази гледа!

Страхил Ангелов