21.05.2024

Аман вече! Няколко години се изгаря обществена енергия, българският парламент и европарламентът клокочат, медиите се вихрят, политически врагове устройват “народен съд” над лидера на най-голямата политическа партия в страната.. И защо?! Защото една плеймейтка изневерявала на мъжа си най-напред с Васил Божков, а после и с Бойко Борисов. Ако Пламен Бобоков не е знаел за похожденията на съпругата си – значи е абсолютен льольо, ако е знаел и се е примирявал – значи се държи като сутеньор на жена си.

Цялата държава ли ще се занимава с бикините на Христина и с фотографското й хоби? Не ви ли писна да се правите на инспектор Дюдю, бе, дребни мъжлета с малки кутрета?! Искате цялата държава да съучаства в злобните ви интрижки ли?! Докога така?! Не успяхте с доматите и яйцата, с компроматите, с незаконния арест, с комисиите на истеричната Мая, с доносите на невротичната Йончева… още колко дълго смятате да разигравате третостепенни хоръри; няма ли да се захванете с нещо смислено най-подир?!

То бива-бива отровна жлъч, манипулации, комплексарщина и ченгеларски номера… ама байгън вече!

Бойко Борисов се съвзе и одобрението му расте, ГЕРБ е първа политическа сила. Иван Гешев е главен прокурор и сръдните ви изобщо не го вълнуват, наритва ви като бесни улични псета. Имахте всичката власт, за да го свалите от поста на главен прокурор, а вие го циментирахте до края на мандата му. Толкова можете. Защото нищо не можете. Освен да злоупотребявате с власт. И да ламтите за още – за вас и за личните ви олигарси.

България е раздирана от тежки кризи. Мизерията настъпва. Студът идва. Пандемията се завръща. Хванете се за работа, ей! Свършете нещо, службогонци клети, предатели проклети!

Видя се, че “продължаваме промяната” е “пълен провал”. Докога ще ни навирате в лицата тъпите си, изкривени от злоба и подпухнали от “пица с кристали” муцуни?! Идете да се лекувате и оставете България на мира, за да се излекува от вас!

Соня Колтуклиева

труд