23.04.2024

Страхотни „подаръци“ за малките (на снимките по-долу)! Директно от „цивилизования“ свят изпълнен с ценности.

Наближава време, когато ако детето ви се прибере от детската градина или от началното училище с подобен коледен подарък и вие реагирате „некоректно“ като му го вземете и го изхвърлите, ще бъдете обвинен в домашно насилие и най-вероятно съден. А възможността да бъдете родител може да ви се отнеме и детето да отиде в приемно семейство, където „толерантни“ и широкоскроени „модерни“ хора да го оставят да си играе с новопридобитата кукличка.

Естествено, когато отидете в учебното заведение и потърсите сметка на ръководството му за тези странни подръци, които децата получават, ще бъдете заклеймен като „трансфоб“ и непоправим нарушител на изконни човешки права и свободи, а отнемането на „подаръка“ от ръцете на разплаканото дете ще попадне под ударите на закона, който междувреенно бавно, тихо, кротко и методично е бил променян и допълван, а вие дори не сте разбрали.

Всичко това неусетно ще се превърне в „ново нормално“ под гръмките лозунги „защита на жените от домашно насилие“, бракът е „отживелица“ и „всеки трябва да може свободно да избира какво да прави с тялото си, за да се чувства щаслив и то от ранна детска възраст“. Прекрасен нов свят, нали – изпълнен с права и свободи!

Хора бдете! Пазете децата – всичко друго е поправимо и е без значение. Не допускайте да ви втълпяват, че разни конвенции и ювенални юстиции трябва спешно да се имплементират, защото ще ви защитят от хората, с които живеете. Целите са съвсем други! Това не е „толерантност“, както се опитват да ви убеждават, а чиста проба сатанизъм. Истината ще бъде заклеймявана и наричана „език на омразата“!

Предполагам, че скоро ще бъда блокиран за това, но съм длъжен да говоря. Мълчанието е равносилно на съучастие.

Страхил Ангелов