23.04.2024

Тридесет и две години падаме и продължаваме да се спъваме. Вярваме като малки деца, разочароваме се като излъгани девици. Не става така. Хора, бдете! Бдете какви хора искат да ни управляват. Наблюдавайте ги в личния живот, наблюдавайте какво са работили, какви са ги вършили, задавайте неудобни въпроси.

Впрочем КК освен директор на музей /назначен по времето на ГЕРБ/, какъв друг трудов стаж има? Заместник на Каракачанов десет години. Общински съветник, част от мандата – независим, защото е напуснал ВМРО. И…..политик.

Тези седмици съм подложена на неистова тролска атака от орките на една партия. Впрочем, това е за добро. Защото разумните и смислени хора виждат какви са членовете на тази партия и докъде могат да стигнат в злобата и падението си. Аз не съм клеветила, а съм посочвала проблеми. Срещу това получавам клевети и обиди. Най-вече от членове и фенове на партията. Искате ли да ви управляват хора, които са шофьори и сервитьори, и които призовават да се плюе в порцията на тези, които не обожествяват Вожда и не вярват в предопределението на партиията като ЕДИНСТВЕНА и ПЪРВА политическа сила? Искате ли да ви управляват политици, които ви наричат фашистка измет и сган? Искате ли да ви управляват такива, които лъжат за пари? Искате ли да ви управляват такива, които не се притесняват, че партията им е пълна с маргинали и които слагат начело на листите хора, които са управлявали само кафене и такси? Искате ли да ви управляват хора, които не си признават грешките и са неблагодарници? Искате ли да ви управляват хора, които използват тези, които са постигнали нещо, за да се изкатерят по гърбовете им и да ги ритнат? Искате ли да ви управляват лицемери? Които пред вас говорят едно, а зад гърба ви се подиграват и сключват нечисти сделки?

Хора, бдете! Политиците трябва внимателно да се следят. И да отговарят на въпросите. Лесно е да обвиниш този, който казва истината, че е предател. Трудно е да отговориш къде профукваш по 42 000 лева на месец с еднолични решения. Лесно е да обиждаш, но е трудно да отговориш как ще управляваш с хора, които изпадат в истерия при най-елементарния въпрос за партията. Лесно е да се превъзнасяш сам, но е трудно да слезеш на земята и да осъзнаеш, че нито си единствен Спасител, нито ще си първа политическа сила скоро. А и какво ще правиш, ако си първа? Ще управляваш с таксиметровите шофьори, плюещите в порциите на клиентите си сервитьорки и тези, които са верни?

Моля хората да погледнат коментарите на троловете на партията под мои постове. Ако смятате, че има някакъв разум, възпитание и потенциал да управляват държава, то аз не го разбрам.

Хора, бдете! Защото утре ще бъдете за единствения Спасител само фашистка измет и сган, ако не го обожествявате. И предатели, ако задавате въпроси. Особено за пари!

Елена Гунчева