16.07.2024

Като деца тичахме един след друг в училищния двор докато настигнем бягащият пред нас съученик. С едно докосване по рамото и „ти гониш“, той на свой ред започваше да гони следващия бягащ.
Само преди седем години Цветан Цветанов осъмна с няколко имота, благодарение на богата тъща, замогнала с пари от незнаен произход. Миропомазаният от щастливата случайност министър не се задоволи само с блестящ апартамент от Артекс на улица Латинка, но сложи и черешка върху луксозната торта, под формата на частен асансьор. По този начин, никакви „чужди очи“ нямаше да виждат, кой влиза и кой излиза от неговия дом.

Семейство Лорен и комбинативният им бизнеспартньор Асен Василев изглеждат са взели за пример бившата дясна ръка на Бойко Борисов, та и те са си поръчали частен асансьор. С други думи сговорната дружина нови управляващи настигнаха старите на „Ти гониш“, в очакване на Ротацията.
В надпреварата  за придобиване на луксозни имоти от страна на министри, депутати и конституционни съдии, много е възможно в близко бъдеще да се появат и апартаменти с частни асансьори, но със…седалки!

Божидар Чеков