27.07.2024

Въпреки, че управата на Столична община изключи рождения ден на Христо Ботев от културно-историческия календар на София, граждани поднасяха цветя на паметника на поета революционер през целия ден!

Ботев не е важен за кмета предприемач Васил Ухото, освобождението на София също не бе отбелязано, от безпаметните хунвейбини на новата културна джендър революция. Пекоха наденици до сами входа на храма и се облекчаваха изпред гроба на Вазов. Не празнуваха Рождество Христово, защото са хомосексуалисти и Бог им е враг номер едно.

Явно Ухото и екипа му спестяват от всичко, за да има средства за най-мащабния гей парад в историята! Изглежда културният им календар се състои от една единствена точка – „София прайд“.

В допълнение на горното и Общинския съвет не заседава, защото група социопати не са в състояние да проумеят, че нямат мнозинство и се налага да разговарят с останалите, ама и това не умеят. Едиственото постижение на тази дехуманизирана „общност“ беше да нарежат паметника на Съветската армия, да захвърлят останките в някакво калище в покрайнините на столицата и да пируват с торта за изроди, която вместо с глазура бе гарнирана с отрязани човешки крайници и глави!

Васко, Ухо, след като всичко ти пречи и най-вече Ботев и не можеш да съставиш мнозинство в съвета, взимай украинското знаме, което гордо вееш и се махай!

ОСТАВКА безбъдник! Претеглен си на везната и си преценен недостатъчен

Страхил Ангелов