27.04.2024

Анастасия Гешева

Аз пък не искам този цирк да спре!
Не е имало по-светли моменти от днешните, в които да се вижда така многогодишната глупост, жалкост, алчност, предателство, блюдолизство, празнота свещена, безпринципност, некадърност и безсмислие на цялата гама жълтопаветен планктон (ДСБ, ДБ, СДС, които умело още преди години се ожениха за Бойко, мишочета бабини, Костов, Атлантически клуб-България, ПП и Стефан Янев), включително у избирателите им.

Нека да излиза, защото това, което сега излиза, го чакам от години да излезе и да залее улиците на България, че белким прогледнем къде ни закараха за всичките 34 години тези мизерници.
На тепсия пред очите на народа е всичко – от компетентността им до характера на морала им!
И ГЕРБ отдавна бяха задминати и по престъпления и по простотия именно от тези, които се самопровъзгласиха за умни и красиви от България.
Ето ги!

В интерес на истината трябва да кажа, че съм респектирана и имам уважение към огромното количество усетили се градски десни люде, които пишат главно на стената на ВЕЛИКОТО ВСЕЛЕНСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ Лена Бориславова. Съдейки по коментарите, има голям брой хора от този сегмент, които РАЗБРАХА, че ПП са ги излъгали, че са АБСОЛЮТНО НЕГРАМОТНИ, че са МОШЕНИЦИ.

Чест прави на всички и аз им се покланям, които прогледнаха лъжливата фасада на Киро и сие и не само се махат от тях, но не ги е срам да си признаят, че много много много сбъркаха в избора си!
За да можеш да прогледнеш кой какъв е, трябва да имаш вътре светлина. Защото отвън са времената на най-голямото престорване.

Анастасия Гешева