24.04.2024

… Тогава гласувайте за ПП, ДБ, „Заедно“ с Ива Митева и БВ на ЯнКев! Но ако сте достатъчно интелигентни да отхвърлите булонките на Херо Мустафа, не гласувайте и за старите кримки Герб и ДПС – иначе отново ще дадете вота си за Ковид-пандемията, Истанбулската конвенция, Гинка от Пазарджик, Росенец, Златния Дънди и световния ядрен боклук – както и за пребиването на младежи под аркадата на „Дондуков“1. А най-вече ще дадете съгласието си България да се превърне в следващото бойно поле и комбинат за пушечно месо – подир пълния крах на Украйна.

Херо и О’Брайън блестящо влязоха в предизборната роля на Данко Хаирсъзина, гавазинът-бияч на Бай Ганьо. И с тоя примитивен, див, зверски озъбен натиск доказаха, че планетарният терорист САЩ си отива. Губи търпение и равновесие. Губи доверие и уважение от страна на световната общност. Търкаля се към пропастта и иска да повлече всички със себе си.

Сега е моментът не да се снишаваме и да въртим опашка, а да счупим оковите и да изправим глава! Сега е моментът да се отървем от мародерите и да изберем нов тип политици начело на държавата!

Нека на 2 април никой не гласува нито за „партиите на статуквото“, нито за партиите на „шарлатанската промяна“! Нека хлопнем вратите на НС пред националните предатели и техните професионални депутати! Тези, които ще направят най-шумната и скъпа предизборна кампания, с най-много билбордове и фойерверки, не трябва да помирисват повече власт!

Ако имаме грам мозък и чест, трябва да обърнем внимание на малките национални политически формации, неподкрепяни от САЩ! Тези, които не се навират под фустата на стрина Херо ( впрочем какво още прави тая женица у нас, нали даде прощален бенефис? ). Тези, които ще поемат решителен курс към неутралитет и ще спасят Отечеството от участие в Третата световна война – и то на страната на губещите! Тези, които ще въздигнат България като държава на българите – а не на безродните подлоги!

Не на натиска на американските чиновници и техните креатури! Не на животинския страх от мъстта на САЩ! Трябва най-сетне да направим решителната стъпка към нашата държавна независимост! Речено е – помогни си сам – да ти помогне и Господ! Ще е страшно – да! Но още по-страшно е да измрем мърцина, като гниди, във война, която не е наша! Най-страшно е без борба да харижем бащината си земя на пришълци – защото това е основната цел на унищожителите на нашия древен народ!

Най-тъмно е преди зазоряване! Надеждата е в самите нас, българи!

Милена Върбанова