19.04.2024

Нали не се съмнявате колко сме презирани?

Херо Мустафа събра на таен разговор българските кметове.

Джеймс О’Брайън – ръководител на Службата за координация на санкциите в администрацията на президента Джо Байдън постави ултиматум за приемане на списък със закони от бъдещият парламент.

Натиск, шантаж, пари за мрежата НПО-та .

Третират ни като народ, произлязъл от Юда, като територия без държава, като улично куче, готово на всичко за коричка хляб, която дори не може да сдъвче защото отдавна е беззъбо.

Никога България не е била унижавана толкова демонстративно и с такова презрение.

Включването ни във войната в Украйна чрез изпращане на оръжия, а сега и хора- обучители, ни превръща в пушечно месо, в предварително определена жертва.

Проснати по очи пред ЕС , послушно и безмозъчно изгонихме над 70 руски дипломати, произведохме смешни, но шумни шпионски скандали, изпратихме оръжия, заглушихме руски медии.

Войната навлиза в сериозна активна фаза и това активира кукловодите ни.

Важно е да има подходящо правителство и парламент за да бъде унищожена България.Позицията на президента относно доставянето на оръжия за Украйна и ядрената ни енергетика вбеси кукловодите и ги мотивира да осигурят на всяка цена редовно правителство и парламент – каквито са им нужни.Затова Джеймс ОБраян предупреди, че която политическа формация не подкрепи избраниците им – ПП и ДБ ще остане в историята.

Срамувам се, но повече съм гневна.

“ Не подкрепям никого“ в предстоящите избори ще обслужи целите на кукловодите ни.“ Не подкрепям никого“ в днешната ситуация означава “ Правете каквото искате с България“.Това ли е решението?!

Само ние можем да провалим сметките на кръчмаря.А той отдавна ни е определил като боклук…

Румяна Ченалова