28.04.2024

И понеже днес е поредният ден, в който се плюе по народа, че не искал да протестира срещу обединената мафия, както правели в Германия и не знам къде, да припомня, че КОЛКОТО ПЪТИ ТОЗИ НАРОД ПРОТЕСТИРА СЛЕД ИДВАНЕТО НА ГОЛЕМИЯ ВРАГ СИМЕОН, толкова пъти получи Бойко, Пеевски и Киро.

Един от тримата, а сега и тримата заедно.

Е, питам, ще протестирате ли? Аз няма. Днес и Иван Стоименов (не мога да си мърся фамилията) за пореден път ни оплюл, че не протестираме.

Аз да го питам, като беше главен прокурор той защо не протестира, като обвини Бойко, Пеевски и Киро в каквото трябва?

Ядосвам се! Долу ръцете и мръсните уста от народа!

Че ви храни всичките гниди, да стават на въшки и да ядат на американците демокрацията!

Извън Киро, Бойко и Шиши другите са техни протежета, маши, клиенти или съучастници, които се правят на опозиция

На Шиши му сгънаха сармите. Озъби се на Тагарев заради водосвета на Йордановден, след което Тагарев отиде в САЩ и Шиши млъкна. Феномена е един от най-ревностните изпълнители волята на посолството. Какво казват за него, че карал влака? 😁 Да, влакът на Държавния Департамент.

Ако на някой му се струва, че нашето правителство е неграмотно, предателско и унищожаващо държавата ни, само да гледа Франция.

Там надграждат в бездарието, предателството на човешко, род и родина и с пълен напред вървят към унищожение на огромната си държава. И забележете, никой не протестира!

Долу ръцете и устите от българския народ и неговата реакция!!!

Първото посещение на новия френски външен министър, старото гадже на френския премиер, е в Киев. Ми много ясно!

На фона на това, което обяснявам за законността на действията на САЩ и приятелчетата им, се сетете какво казват Бойко и Шиши всеки път.

Карат се на министрите, че не спазвали правилата и не се съобразявали с парламента. Искат решенията да минават през парламента.

И какво се случва в парламента? Ми каквото влезе там, коалицията/некоалиция го одобрява, а „опозицията“ държи смокиновото листо. Е тва е демокрацията на дедо Сорос и Шваб!

Нашият парламент в момента може да гласува и приеме всичко. Може примерно да гласува, че памперсите стават задължителни, ако са уредили комисиони от производителя. И в американския и в английския парламент е същото.

Просто комисионните от памперсите са много малки. Не са като при изтребителите и бронетранспортьорите.

То по тая логика утре ще си купим космически кораб от НАСА, защото ще ни стане жизнено важно да пратим третия български космонавт. И за това се чудя, как още не са го изтъргували?

Анастасия Гешева